Szekeres Viktor

Itt a Denevérnő című szuperhős sorozat első előzetese

Sorozat lesz a Batwomanből.

Májusban szokott sor kerülni az amerikai országos kereskedelmi tévécsatornák programbejelentő eseményére, amely során az ABC, a Fox, az NBC, a CBS, valamint a CW közli a nagyérdeművel, illetve elsősorban a reklámozókkal, hogy milyen műsorrenddel jelentkeznek ősszel. Ekkor dől el, hogy a több tucat pilot közül melyekből lesz sorozat 2019/20-ban 10, 13 vagy esetleg 22 epizód erejéig. A CW csatorna többek között a Batwomannek szán ilyen jövőt.


Bár a bejelentésekre hivatalosan csak csütörtökön fog sor kerülni a CW-nál, a fenti előzetest már ki is adták a sorozathoz. Igaz, csak egy rövid teaserről, afféle kedvcsináló promóról van szó, de talán ennyi is elég lesz a képregény-rajongóknak, míg pár nap múlva megérkezik a teljes trailer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #3
    Minden álértelmes ember álma ez a sorozat.
    De ne mondjuk ki mert moderálnak a zsiradékok. :)
  • Ender Wiggin #2
    batmannél a ruha (a füles maszk) elrettentés, meg gondolom védi a fejet, de ennél a tyúknál (vagy annál, aki a jelmezt tervezte) ez csak egy gagyi hajkötőnek néz ki. komolyan vehetetelen. nem is beszél ve arról, hogy ezt af unkcióját sem látja el, és az első balcsapott azért fogja pofán találni, mert nem lát a hajától...