Szekeres Viktor

Az első képek a Christian Bale-féle Ford v Ferrariból

Megjöttek az első képek Christian Bale-ről Az aszfalt királyaiból.

A Ford v Ferrari, mely itthon november 14-én Az aszfalt királyai címmel kerül bemutatásra a magyar mozikba, Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal, Tracy Letts és Josh Lucas főszereplésével készült. Most megérkeztek hozzá az első, hivatalos jelenetképek.


A filmet az a James Mangold rendezheti, aki nemrég a Logan - Farkas révén durrantott nagyot. Ennek a szkriptjét Jez és John-Henry Butterworth, valamint Jason Keller közreműködésével készítette el. A valós alapokra építkező történet nem Enzo Ferrariról vagy Henry Fordról fog szólni, hanem Carroll Shelbyről, valamint Ken Milesról, egy mérnökről, valamint egy pilótáról, akik egy olyan Fordot próbálnak építeni, mely legyőzheti a favorit Ferrari-autót.


Ha már Ferrari, akkor érdekességként talán érdemes megemlíteni, hogy több, mint egy évtizede került előkészítési, illetve fejlesztési fázisba a négyszeres Oscar-jelölt Michael Mann projektje Enzo Ferrari életéről, ami 2015-ben úgy tűnt, hogy végre elkészülhet, miután Christian Bale elígérkezett a címszereplő eljátszására, azonban a színész később mégis visszakozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!