Szekeres Viktor

Rekordnézettséggel köszönt le a Trónok harca

Még sosem nézték ennyien tévében Amerikában a Game of Thronest.

Sokan várták a Game of Thrones 8. szezonját, éppen ezért volt meglepő, hogy nem nagyon akaródzott az utolsó szezonban megdőlnie a nézettségi rekordnak. Azonban az utolsó két részre végre fordult a kocka, annyian érdeklődtek már a sorozat élő, lineáris sugárzása iránt, hogy a hetedik évados számokat is sikerült felülmúlni.

A finálé első sugárzását a tévében 13,6 millióan követték áhítattal, ami nem csak a korábbi csúcsot múlja felül pár százezer nézővel, hanem az HBO-s rekordot is, amit a Maffiózók egyik epizódja (nem a finálé) tartott 13,4 millió nézővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • mrzed001 #11
  Az emlékezet nem így működik. Azt, hogy hanyadik volt az utolsó évad 5-10 év múlva már kb mindenki el is felejtette.
  Eseményekre emlékszünk, érzésekre, érzelmekre, jelenetekre, ledöbbenésre. A vörös nász, vagy ahogy Arya megöli a Frey-eket ... az megmarad.
  OK, lehet, hogy a 8-ból a döbbenet mard meg, hogy mekkora sz-r is lett, mi az hogy 1x 6 hajó leszed egy sárkányt, utána meg 200+ se (és még órákon át lehetne sorolni a megdöbbentő inkonzisztenciákat). Ez is meg fog maradni.
 • Ender Wiggin #10
  A csöcsökkel és pinákkal kapcsolatosan egyetétünk :-D
  A vörös nász még csak-csak, de a fattyak csatája? Miért? Mert Boltont megették a kutyái? A csata maga totál gagyi (mint a Long Night-os csata)... Ellenben a szar 8. évadról az is tud, aki sosem nézte, mert annyira tele van vele minden platform. És erre emlékezni fognak akkor is, ha a sorozat eseményeit már elfeledték. Vagy nem?
 • mrzed001 #9
  "mitől lett ekkora durranás, én sem tudom, arra tippelnék, hogy a sok belezés meg meztelenség újdonságként hatott a kockákra (fantasy-rajongók)."
  Szerintem a hatalom és hatalomért vívott mocskos harc nyers bemutatása ami felüdítően realisztikusan hatott a nézőkre.
  Ja meg a csöcsök.


  " Elfeledni így sem fogják, de leginkább az utolsó szezon lesz az, amire emlékszik majd mindenki... "
  Szerintem pont az utolsó évad ami percek alatt a feledés homályába fog veszni.
  A vörös nászra meg a fattyak csatájára mindenki emlékszik, de a halottak támadása és a királyvár ostroma a sok facepalm-on kívül kevés emléket ébreszt.
 • Ender Wiggin #8
  Weissnek egy, az egy írása volt, forgatókönyvet is csak egyszer látott közelről a GoT előtt... :-)))
  Benioff más tészta, de attól függetlenül, hogy elvben író, Martin forrásműve nélkül totál veszett fejsze volt a teljesítménye.
  Hogy mitől lett ekkora durranás, én sem tudom, arra tippelnék, hogy a sok belezés meg meztelenség újdonságként hatott a kockákra (fantasy-rajongók). Elfeledni így sem fogják, de leginkább az utolsó szezon lesz az, amire emlékszik majd mindenki...
 • mrzed001 #7
  Az utsó évad az írókon hasalt el.
  Lehetett volna kolosszárisan gigaepikus mű is (amit még éveken át emlegetnek az emberek), de a végére teljesen elrontották (és így gyorsan fog menni a feledés homályába).
 • zetortraktor #6
  "de rendezőnek piszok jók. Ez látszik is az utolsó részen. Maradnia kellett volna a suszternek a kaptafánál... "

  EZ volt a második rendezésük életükben. Ők írók. Konkrétan az egyikük talán pont regényíró volt előtte.
 • zetortraktor #5
  Attól van ekkora felhajtása, hogy sokaknak nagyon tetszik. Ennyi. Más sem fogja érteni, hogy te mitől hajtod fel azokat a sorozatokat, amikért te vagy oda meg vissza, ha nincs értük annyira oda meg vissza. Ez nem olyan, hogy leültetnek és elmagyarázzák neked, hogy valami ezért vagy azért jó.

  "De legalább élvezem."

  Most még igen. Aztán lehet, hogy nem fogod.
 • StoneCold7 #4
  Én még csak az 5. évadnál járok, és ugyan jó kis sorozat ez, de nem igazán látom, hogy mitől van ekkora felhajtása. Ahogyan annó a Walking Dead nél sem értettem.

  De lehet, hogy csak szimplán későn kezdtem el nézni, nagy volt az elvárás, meg azóta, hogy nagy a hype én ehelyett rengeteg más sorozatot néztem, és már egyáltalán nem esek hasra attól amit itt látok. De legalább élvezem.

  Mondjuk meg sem lepődök ezek miatt, hogy a 8. évad csalódást okozott sokaknak, hisz az elvárások meg a hype az égig ért... Ez általában nem igazán hozott még semmi jót sose.
 • Mosdatlanfalusi #3
  A filmet is nézted, vagy csak a forgatókönyvön pörögtél? Ezek tényleg nem tudnak írni, de rendezőnek piszok jók. Ez látszik is az utolsó részen. Maradnia kellett volna a suszternek a kaptafánál...
 • bmw #2
  Hat szar is volt a utso evad... Ez a ket idiota iro azt sem tudja mi volt elotte...