Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Westworld 3. évadja

Megkezdődött a Westworld új szezonjának promózása.

Az HBO a Trónok harca utolsó részének premierje előtt mutatta be majdnem 20 millió néző előtt a Westworld 3. évados első előzetesét, melyet látva az ember nem biztos, hogy ráismerne a sorozatra, ha nem lenne az utolsó pár másodperc.


A futurisztikus körülmények között lófráló Aaron Paultól talán a készítők és a csatorna is azt reméli, hogy hozzájárul a nézettség növeléséhez. Ugyanis miután az első évad során nagyon szépen emelkedett hétről hétre a sorozat nézettsége, s a csatorna joggal bízhatott abban, hogy rátalált egy olyan szériára, mely szembe fog menni a trendekkel, és a Trónok harcához hasonlóan a részek előrehaladtával az érdeklődés is nőni fog iránta. Azonban a Westworld az erősen közepes második szezonjával elég sok nézőt késztetett arra, hogy jobb és tartalmasabb szórakozás után nézzen.

A nézettség a szezonpremier után azonnal csökkenésnek indult, s bár az évad közepe táján felvillant a reménysugár, a fináléra ismét esést jegyezhettünk fel, hiszen az idei szezon 10. részét csak 1,56 millióan látták, ami 0,51-es ratinget jelentett a 18-49 éves kereskedelmi korosztályban. Összehasonlításképp a Game of Thrones legutóbbi részét több, mint 18 millióan nézték élőben tévében Amerikában, a 18-49 évesek között is 5.0 fölötti ratinget ért el az epizód.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!