Szekeres Viktor

Még idén elkezdik forgatni a Gengszterzsaruk 2-t

Más finanszírozási felállásban, de pár hónap múlva kezdődik a Den of Thieves folytatásának forgatása.

A Gengszterzsaruk (Den of Thieves) első része Amerikában elég jól szerepelt a mozikban, annak ellenére, hogy viszonylag olcsó filmről volt szó, 45 millió dollár bevételt termelt, igaz nemzetközileg már nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiszen csak 36 millió folyt be az Amerikán kívüli piacokról. A folytatást viszont már a premier után nem sokkal berendelték, és most kiderült, hogy még 2019-ben leforgatják, igaz, más kezében lesz a gyeplő.

Eredetileg az STX stúdió gyártotta ugyanis a filmet, de a második részt már az eOne és a Tucker Tooley Entertainment fogja finanszírozni. Tavaly arról volt szó, hogy a történet szerint Big Nick Európa utcáin próbálná felhajtani az első évad rosszfiúját, miközben belecsöppen a gyémánttolvajok és a Párduc maffia világába, akik a világ legnagyobb gyémántkereskedését tervezik kifosztani.

A folytatás írója és rendezője ismét Christian Gudegast lesz, és amellett, hogy Gerard Butler visszatér főszereplőként, 50 Cent is részt vesz megint a produkcióban, azonban csak producerként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!