Szekeres Viktor

Ízelítő az új Terminátor előzeteséből.

Nemsokára jön a Terminator: Dark Fate előzetese.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni.


A Terminator: Dark Fate esetében (egyelőre) nem kaptunk ilyet, viszont a rendező, Tim Miller szavait posztolták a hivatalos Twitterre egy vágókép kíséretében. Miller arra utal, hogy nemsokára befejezi a munkát az első traileren, szóval nemsokára láthatjuk, hogy érdemes-e reménykednünk abban, hogy a reboot kirángatja a franchise-t a mély gödörből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #7
  Ez is bukta....
 • Ender Wiggin #6
  A helyzet még rosszabb: nem reboot, hanem a T2 utáni folytatás, de nem Cameron rendezi. John Connor is lesz benne, legalább is castingoltak egy kiscsávót, aki Edward Furlongosan hordja a haját. Legalább is reméljük, hogy nem megitn egy női reboot lesz :-D
 • Jawarider #5
  Terminator: Armagedon-t kellett volna megfilmesíteni.
 • Andrevv #4
  Csak női főszereplők lesznek benne? Amúgy ha reboot (vagyis minden eddigi filmhez semmi köze), akkor hogyhogy mégis Linda Hamilton szerepel benne?
 • CairoJack #3
  Elég "Zs" kategóriásnak tűnik.
 • quatlander #1
  Hirtelen azt hittem, hogy Demjén :D Csak rövid hajjal