Szekeres Viktor

Csúszik az új Terminátor

Később láthatjuk az új Terminátort.

Arnold Schwarzenegger egy interjúban elmondta, hogy június elején kezdi el forgatni az új Terminátor-epizódot, s egészen októberig fog rajta dolgozni. Úgy tűnik, hogy azonban ez a forgatáskezdés nem nagyon tette lehetővé a 2019-es nyárra kiírt premiert, hiszen a Paramount Pictures bejelentette, hogy július 26-a helyett csak november 22-én fogja bemutatni az egyelőre még cím nélküli filmet. Érdekesség, hogy erre a dátumra korábban a Fox már betolt egy (egyelőre ugyancsak cím nélküli) Marvel-filmet, ráadásul a Jégvarázs 2 is 5 nappal később fog nyitni, bár valószínűleg a két film célközönsége nem nagyon egyezik.

Schwarzenegger a fent említett interjújában nem utalt rá, de a korábbi híradások szerint a forgatásra Magyarországon fog sor kerülni, valamint részben Mexikóban és Angliában. Az pedig nemrég derült ki, hogy a Halt and Catch Fire című tévésorozat sztárja, Mackenzie Davis lesz az egyik új főszereplő, és a Billy Ray által írt történet figyelmen kívül fogja hagyni a legutóbbi Terminátor-epizódokat, és közvetlenül a Terminátor 2: Az ítélet napja folytatása lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #4
    Ne aggódj. Már bejelentették, hogy Linda Hamilton és Arnie újra együtt lesznek. Örülhetsz :D
  • Jawarider #3
    Remélem lesz valami ötlet azon felül h. megint 2 gép jön vissza vagy valami ilyesmi.

    Jó lenne ha az állítólagos folytatásként emlegetett Terminator: Armageddon nevű scriptet filmesítenék meg.
  • Ender Wiggin #2
    Szép dolog, hogy a sok szart figyelmen kívül hagyják, de ha nem az eredeti gárda tér vissza a szerepekben, akkor édes mindegy...
  • SigS #1
    Hálistennek...