Szekeres Viktor

Egyre jobbak a Godzilla 2 előzetesei - itt az utolsó mozis trailer

Az új Godzilla-résznek már az első trailerje is biztató volt, de a mostani még jobb lett.

Megérkezett az utolsó mozis előzetes a Godzilla: King of the Monstershez, s innentől kezdve a Warner Bros. stúdió már csak tévés reklámokra fog koncentrálni. Ennek pedig többek között az az oka, hogy már csak alig egy hónap van a film premierjéig, amire Amerikában május 31-én fog sor kerülni.


Mint ismert, a filmet a Krampust is jegyző Michael Dougherty rendezte meg saját és Zach Shields forgatókönyve alapján. A főbb szereplők között ott van Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, valamint Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds és Zhang Ziyi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #6
    Te buta fiú...
  • zetortraktor #5
    Elhiszem, hogy jobban örülnél, ha a dicső orosz vagy a dicső kínai sereg tenné, de nem mindegy? ez valami fóbia? szerinted amerikai filmben minek nyaljanak kínának annyira? Másrészt nem, mert mit kell megoldani, ráadásul (de ez spoiler). Harmadrészt pont az ilyen fóbok miatt nyomják tele a filmet angol, kínai és japán szereplőkkel, akik dolgoznak a problémákon.
  • Jawarider #4
    A dicső amerikai hadsereg majd megoldja megint valahogy a dolgokat.
  • Torisaru #3
    Nekem az év legvártabb filmje lesz, minden ami kell egy megamonsteres blockbusterhez benne volt a trailerben és több is, pedig annyi is elég lenne a godzilla fanoknak hogy szétverik egymást és a várost(meg a bolygót remélem), az összes legendás epikus titán benne lesz, 17-en!
    A trailerek jól megkomponáltak ha a film is ilyen színvonalú lesz Godzilla fan leszek, nem is mert king Dzidorha, nem is mert Mothra, á nem mind a 3 monsta nagyon cool.:)
  • zetortraktor #2
    Számít ez valamit neked? Megnézni gondolom, nem fogod. Vagy meggyőzött az első rész és/vagy a reklámok?
  • Ender Wiggin #1
    Háromfejű sárkány, mi? Tényleg egyre jobbak a trélerek. Csak a film lesz ultraszar...