Szekeres Viktor

Kezdődik a Westworld 3. évadának forgatása

2020-ban érkezik az új Westworld-szezon.

Nemsokára elkezdik forgatni a Westworld új évadát, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Lena Waithe csatlakozott a szériához visszatérő szereplőként. Korábban már Aaron Paul is megtette ugyanezt. Waithe beszállásáról a TheWrap adott hírt, de arról persze nem lehet tudni, hogy milyen karaktert fog alakítani.

A Westworld készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan - utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki pár éve kóstolt bele először a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal. A sorozat alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett scifi története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek öntudatra ébredni. A 3. évad a tervek szerint viszont már javarészt a parkon kívül fog zajlani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    ez jó :) de persze a logika ezt diktálná egy átlagember számára.

    a visszatérő szereplő az egy tévésorozatos szakkifejezés, miszerint olyan vendégszereplő, aki nem csak egyszer, azaz egy epizódban szerepel (guest star), hanem többször is (recurring guest star). a helyes kifejezés tehát visszatérő vendégszereplő lenne.
  • ostoros #4
    Feleslegesen véded a mundér becsületét...
  • kalapos01 #3
    "Eddig nem szerepelt."

    Oda is van írva, hogy most csatlakozik a sorozathoz.

    " Ennek a mondatnak se füle se farka. "

    Ez a kifejezés azt jelenti, hogy nincs értelme, de vagy én vagyok túl okos, vagy te nem vagy túl okos, de szerintem eléggé könnyen dekódolni lehet. főleg, ha az ember az 'utóbbi' szót 'aki'-re cseréli, vagy az 's'-t elhagyja.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.04.15. 12:08:05
  • takysoft #2
    "visszatérő szereplőként"
    Eddig nem szerepelt.

    "A Westworld készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan - utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki pár éve kóstolt bele először a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal."

    Ennek a mondatnak se füle se farka.
  • subotal #1
    Ezabeszéd