Szekeres Viktor

Most akkor lesz Csúcsformában 4 vagy sem?

Egymásnak ellentmondó "infók" láttak napvilágot a Rush Hour 4-ről.

Egyrészt lejjebb látható egy kép Chris Tucker Instagramjáról, ami elég beszédesnek tűnik egy Rush Hour 4 kapcsán, másrészt nem sokkal később Jackie Chan menedzsment cége, a JC Group cáfolt mindenféle híresztelést a folytatás kapcsán. Amíg nincs semmi hivatalos, addig mi sem leszünk okosabbak.

Pedig tavaly februárban Chris Tucker az ESPN The Plug című podcastjában elmondta, hogy lesz negyedik része a Csúcsformában, azaz Rush Hour-sorozatnak, hiszen mind ő, mind pedig Jackie Chan benne van a projektben és nagyon szeretnék megcsinálni azt, hogy az emberek ne feledkezzenek el soha a szériáról. Az előtt pedig 2017. októberében Jackie Chan egy rádióinterjúban mondta el, hogy miután évekig passzolta a forgatókönyveket, végre belecsapott az elé kinyújtott tenyérbe, és megegyezett a szerepvállalásáról.

A nagy kérdés, hogy mekkora lesz az érdeklődés a régi franchise feltámasztása iránt, illetve, hogy mekkora lesz a Csúcsformában 4 költségvetése, s hogy sikerül-e összeszedni a pénzt, ugyanis a 33 millió dollárba kerülő első rész után (244 millió dollár világbevétel), a második epizód már 90 millióba került (347 milliós világbevétel), a csalódást keltő harmadik etap pedig 140 millióba (258 milliós világbevétel).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    már az első 3 is lapos fos volt.
  • Ender Wiggin #1
    B-listás fizu, kevés városrombolás, és máris olcsó a film...