Szekeres Viktor

Előzetest kapott Kevin Costner remek westernsorozatának folytatása

Ilyen lesz a Yellowstone második szezonja.

2. évados előzetest kapott a Yellowstone, Kevin Costner tavalyi sikersorozata, aminek a komoly filmes múlttal rendelkező Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai) a készítője. A klasszikus thrillerek és a western műfaj elemeit ügyesen vegyítő dráma tavaly debütált az amerikai tévés piacon a Paramount Networkön, és 2018 nyarának legnézettebb amerikai kábeltévés produkciója lett.


Ahogy pár hete megírtuk, a széria itthon az RTL Spike-on fog debütálni április 13-án. A tévés premierrel egy időben a Telekom TVGO szolgáltatásában, a MoziKlubon egyben is elérhető lesz a teljes első évad mind a kilenc epizódja a Paramount+ tartalmai között.

A széria hivatalos szinopszisa a következő: "A festői Montana peremvidékének kies tájain játszódó, a kameramozgásoknak és az operatőri beállításoknak köszönhetően gyönyörű és megindító képekkel operáló szériát mind a nézők, mind a kritikusok az egekbe magasztalták. A történet középpontjában a családi drámák sokaságán átesett, dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!