Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a Démonok között 3-at

Kitűzték a The Conjuring-sorozat harmadik részének premierjét.

Amerikában 2020. szeptember 11-én kerül bemutatásra a Démonok között, azaz a The Conjuring harmadik része, s bár a magyar premierdátum természetesen még nem ismert, a korábbi epizódok sikere alapján valószínűsíteni lehet az egy nappal korábbi hazai bemutatót. Az új fejezet főszereplői ismét Vera Farmiga és Patrick Wilson lesznek.

A Warner Bros. Pictures és a New Line Cinema már 2017 nyarán elkezdte a film harmadik részének fejlesztését. A forgatókönyvet az a David Leslie Johnson íra, aki a második epizód szkriptjét is jegyezte, és James Wan is visszatér, bár csak producerként. A rendező Michael Chaves lesz, akitől a hónapban láthatjuk a The Curse of La Lloronát.

A Démonok között 3 természetesen ismét csak a két paranormális nyomozótól, Ed ás Lorraine Warrenről szólna, Korábban egy produceri interjúban elhangzott, hogy az a terv, hogy a harmadik rész szakítana az eddigi "újabb természetfeletti fenyegetés egy házban, ami egy családot veszélyeztet"-koncepcióval, valamint az is elhangzott, hogy az epizód a 80-as években játszódna. A való életbeli Lorraine Warren pedig 2013-ban, az első film után egy interjúban beszélt arról is, hogy egy későbbi film szólhatna egy angliai nyomozásukról, vagy esetleg arról az esetről, amin Japánban dolgoztak. Pár hete arról szóltak egyes sajtóértesülések, hogy a film Bill Ramsey, alias The Southend Werewolf történetét fogja elmesélni - ő egy démon által megszállt fiatalember volt, aki állítólag vérfarkassá volt képes változni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!