Szekeres Viktor

Végre egy új Godzilla: King of the Monsters-előzetes

Folytatódik az új Godzilla reklámozása.

Amíg arra várunk, hogy új mozis előzetes érkezzen a Godzilla: King of the Monstershez, addig a lent látható röpke tévés promóval csillapíthatjuk rekláméhségünket. Mint ismert, a filmet a Krampust is jegyző Michael Dougherty rendezte meg saját és Zach Shields forgatókönyve alapján. A főbb szereplők között ott van Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, valamint Bradley Whitford, Thomas Middleditch, Charles Dance, O’Shea Jackson Jr., Aisha Hinds és Zhang Ziyi.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő, ha valaki a történetre lenne kíváncsi: "A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet. És most jönnek.
Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk.
Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #1
    A titánoknak igaza van, nehpgy már veszítsenek