Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Jay és Néma Bob rebootban

Justice is benne lesz az új Jay és Néma Bobban.

Kevin Smith rendületlenül tudósít a Jay és Néma Bob rebootjának forgatásáról, a Road To Reboot-sorozat harmadik és negyedik fejezete lejjebb meg is nézhető, azonban most inkább az a nagy hír, hogy a fenti fénykép révén kiderült, hogy az új részben szerepelni fog Shannon Elizabeth, aki korábban Justice-t alakította.


A film története szerint a két főhős visszamenne Hollywoodban, hogy megakadályozza az első filmben a róluk forgatott, szerintük szörnyen sikerült Bluntman & Chronic Movie rebootját. Természetesen kőkemény szatíráról lenne szó, mely a filmes ipar újrázási mániáját figurázná ki, a remake-eket, rebootokat és folytatásokat. Miközben természetesen maga a film is az lenne.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #4
    "Mindenki azt mondja. A rendező. A stúdió. A sajtó. Te nem. Ebből arra következtetsz, hogy mindenki hülye, csak te nem. Ilyet csak a hülyék gondolnak. "
    reboot: újrakezdés. Ez meg onnan folytatódik, ahol az első rész abba maradt. Tehát akkor meglátásod szerint hol van ebben az újrakezdés.
    Az, hogy Kevin mit mond nem érdekel, hiszen önellentmondásban van: szerinte ez egy újrakezdés. És az általa vázolt sztoriból süt a folytatás, hiszen az első részben leforgatott filmmel vannak problémáik. Az, hogy mindenki mit mond nem jelent semmit, a gondolkodás az nem sok embernek adatot meg ahogy látom. Te is szajkózod azt amit mondott Kevin vagy a sajtó vagy mindenki, de igazából 5 másodpercig nem gondolkodtál azon, hogy ha ez a film sztorija az első rész után játszódik és arról szól, hogy az első részben leforgatott filmmel vannak gondok akkor ez folytatás és nem reboot. Ezt mondták ezt elfogadod és ehhez tartod magad. És lehülyézed azt aki picit gondolkodik, egy picit és értelmezni próbálja, hogy hogy a fenébe fér meg a reboot fogalom egy folytatás esetében.
    Slatone film: tejesen jogos a meglátásod. Elírtam, az remake,
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2019.03.14. 12:31:02
  • zetortraktor #3
    Mindenki azt mondja. A rendező. A stúdió. A sajtó. Te nem. Ebből arra következtetsz, hogy mindenki hülye, csak te nem. Ilyet csak a hülyék gondolnak. Ld. a Stallone-filmet te nevezed rebootnak, amikor az remake.
  • Macropus Rufus #2
    A leírás szerint ez folytatás és nem reboot.
    Tudom, hogy Kevin azt monda, hogy reboot, de ez akkor sem az. Már minden reboot a mai világban? Am. szerintem jobban tennék, ha folytatásként aposztrofálnák, mert a világban kibaszott sok ember van aki lábrángást kap egy újabb reboot hallatán.
    Pláne ennek a filmnek a rajongói. Ui. ez az a film amit qurvára nem kell se ribútolni, se rimékelni. (mondjuk én nem erőltetném ár a folytatást. Biztos, hogy jó lesz, de nem lesz olyan mint az elődje, akár csak a Shop Stop 2. Nem volt rossz, de az első volt az igazi)
  • LiveMan #1
    Kevin Smith durván lefogyott. Hogy lesz így most uzsidoboz? :D