Szekeres Viktor

Még mindig van esély A nemzet aranya 3-ra

Nem most, de talán még lesz valamikor National Treasure 3.

Jó ideje tervezgetik A nemzet aranya (National Treasure) című filmek folytatását, de a harmadik rész még mindig arrébb van - ha ugyan elkészül valaha. A legfrissebb információ a film kapcsán az, hogy Bob Iger, a Disney nagyfőnöke hozta szóba a részvényes tájékoztatón, és elmondta, hogy a producer, Jerry Bruckheimer még mindig el akarja készíteni, és folytak is megbeszélések róla a stúdióval, de még nincs végleges bólintás.

Érdekesség, hogy John Turteltaub, a Nemzet aranya-filmek rendezője még 2010-ben beszélt arról, hogy késő ősszel, vagy tél elején szeretné elkezdeni a harmadik rész forgatását. Egyébként az első rész 2004-ben került mozikba, s hozott világszerte 347 millió dollár bevételt, míg a második epizód 2007-ben tett szert 457 millió dolláros bevételre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #2
    Imádtam mindkét részt, szerintem a 2. részben még tudták is emelni a szintet, Helen Mirren bevetése jó ötlet volt. Ed Harris és Bruce Greenwood karaktere is tetszett, Harvey Keitel pedig csak hozta a formáját Sadusky ügynök szerepében.
  • Zombee #1
    Szegény ember Indiana Jones-a. Bár legalább csóri Nicholas Cage újra moziba kerülhetne. Kár érte, mert jó színész.