Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk itthon az új 24-tévésorozatot

Nálunk februárban mutatkozik be az új 24.

Premierfebruárt tart a VIASAT6, aminek keretén belül pár nappal az amerikai sugárzás után itthon is bemutatja a 24: Legacyt. A sorozat 24: Újratöltve címen február 21-én debütál a VIASAT6-on, amit a hivatalos közleményben "kimondottan a férfi célközönséget megszólító"-nak írnak, amire "merész új tartalmak, számos különböző műfajú országos premierek érkeznek".

A világ egyik legsikeresebb akciósorozatának spinoffja a klasszikus, valós idejű formátummal folytatódik, főhőse ezúttal egy elitosztagos amerikai katona (Corey Hawkins), aki hat hónappal korábban csapatával együtt Jemenben megölt egy terroristavezért. Miután a sejk követői vérdíjat tűznek ki a fejére, családjával együtt tanúvédelmi programba kerül, csakhogy egy merényletkísérlet ráébreszti: leleplezték. Ekkor a jemeni akció szervezőjének (Miranda Otto) segítségét kéri, akivel együtt hajszát indítanak a terroristahálózat ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kcsbubi #2
    Pár nappal az amerikai sugárzás után a VIASAT6 is bemutatja. Február 21-én. Több mint 2 hét az a pár nap. Addigra már leadnak 3 rész.
    Premier: February 5, 2017 :)

    Utoljára szerkesztette: kcsbubi, 2017.02.04. 15:51:50
  • Lacee86 #1
    Ez már nem az a 24 lesz. Attól még persze lehet akár jó is.