Szekeres Viktor

Playmobil: A film - itt az előzetes

Nem csak legós filmet láthatunk, hanem playmobilosat is.

Aki járatos a mozifilmek, tévésorozatok vagy akár a számítógépes játékok világában, az nagyon jól tudja, hogy mostanság a gyártók inkább biztosra mennek, és a nulláról felépítendő eredeti produkciók helyett inkább olyanokon dolgoznak, amiknek legalább a címét (márkanevét) ismerik a nézők. Persze ez nem jelenti azt, hogy ezek a projektek nem lennének teljesen eredetiek a történetük tekintetében, hiszen például A Lego-kaland sztorija is saját kútfőből származott, mindössze a márkanév használatát vette meg a Sony, hogy könnyebben adja el animációs filmjét.

5 éve a párizsi ON Entertainment megirigyelte a LEGO által elért sikereket és megvásároltak a német Playmobil cég építgetős játékának mozis adaptációs jogait. A premiert 2017-re tervezték eredetileg, majd 2019. januárjára, de úgy tűnik, hogy az augusztus 16-i dátumot már fogják tudni tartani, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az első előzetesnek már magyar változata is van.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza.
Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk.
Szerencsére a lány gyorsan új barátokra tesz szert a nagydumás kamionsofőr Del, a jóképű titkosügynök, Rex Dasher, valamint egy melegszívű
robot és egy különc tündérkeresztanya személyében, akik segítenek neki eligazodni a játék útvesztőjében.
A különleges kalandokon keresztül Marla és Charlie is megtanulják, hogy mindegy, hogyan alakul az élet, ha eléggé hiszel magadban, bármit elérhetsz!
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!