Szekeres Viktor

Még mindig sokan nézik a True Detective-et

Nem pártolt el mindenki a gyenge második évad után az HBO legjobb krimisorozatától.

Aki attól tartott volna, hogy a 2. évad sok néző kedvét elveszi a True Detective kapcsán, az tévedett, ugyanis a sorozat még mindig nézettnek számít odakint. Nyilván ez nem okoz akkora meglepetést, hiszen évados antológiáról van szó, ami azt jelenti, hogy minden szezon egy önálló sztorit jelent, így pedig egy gyenge évad nem feltételezi azt, hogy a folytatás is gyengén sikerül. Persze azt sem, hogy jó lesz.

A True Detective harmadik szezonját két hete mutatta be az HBO, és az évadnyitó tévés sugárzása 1,44 millió nézőt ültetett le a képernyők elé - más kérdés, hogy a dupla premier második fele már csak 1,19 milliós átlaggal bírt, vagyis sokan úgy gondolták, hogy nekik egy epizód elég is volt az idei évadra a szériából. Az, hogy a harmadik részre hányan maradtak, csak a késő esti órákra derül ki, amikor kikerülnek a Nielsentől a hétvégére vonatkozó végleges adatok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #2
    Ki mondta, hogy gyenge volt a második évad? Mind az elsőhőz viszonyítva, mind önmagában igen csak jó volt. Persze ez szubjektív.
    Anno úgy ültem le elébe, ahogy kérték is: nem folytatása az első évadnak, ne úgy ülj le elébe és igazuk is volt. Bár tény, hogy MMC és WH szereplésével is el tudtam volna képzelni.
    A harmadik "évadot" még nem kezdtem el, még várok pár rész fordítást - mivel nem túl jó az angolom. (Őszintén szólva kicsit tartok ettől a pc vonaltól, hogy ide is elért. Értem ezalatt a színesbőrű főszereplőt, de ez csak az én hülyeségem. :) )
  • asgh #1
    A 2. szezon egyáltalán nem volt gyenge, sőt más sorozatokhoz képest határozottan erős volt, csak az első szezon és főleg Matthew McConaughey karaktere olyan magasra tette a lécet, hogy lehetetlen volt megfelelni az elvárásoknak.