Szekeres Viktor

Itt az új Szellemirtók első előzetese

Már forgattak is egy előzetest a 2020-as Ghostbustersnek.

Alig pár órája derült ki, hogy Jason Reitman rendezésében új Szellemirtók-film készül, mely az eredeti részek kvázi folytatása lesz, legalábbis az azokban történtek ebben az epizódban is megtörténtnek lesznek véve. Most pedig máris megnézhetünk egy teasert, amit az új projektet reklámozandó vettek fel, hogy a fejünkbe verjék a 2020-as nyári premierdátumot.


Bár azt még mindig nem lehet tudni, hogy kik lesznek a főszereplői a filmnek, illetve, hogy milyen felállással képzelik el, az már biztosnak tűnik, hogy négy tinédzser kiemelt szerepet fog kapni benne, ugyanis Jason Reitmanék az ő castingjukkal kezdték meg az előkészületeket. (Mindez nem jelenti azt, hogy ők lennének a főszereplők (persze ez is opció), hiszen mellettük felnőttek is lesznek a filmben.) És, hogy ne érhesse szó a ház elejét, ezúttal mindenki megelégedésére 2 fiút és 2 lányt írtak a történetben, így azok sem fognak tiltakozni, akik érzékenyebben reagáltak arra, hogy a tavalyelőtti próbálkozásban nem volt kiemelt férfi karakter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    "Ma rászólnak, hogy ejnye, vagy rá se szólnak, már írja is csajosra... "

    és mi van akkor, ha csajokat akart írni, és rászóltak, hogy legyenek benne férfiak? ez megtörténhetett most is. régen pedig naná, hogy ez volt. rászóltak. a különbség, hogy akkor nem hisztiztél, csak verted a melllkasod, most meg fenyegetve érzed magad, ha nőnemű embereket látsz a vásznon. ami valahol ijesztő. mármint, hogy valaki mitől fél ennyire.

    de ez tökéletesen mindegy, mert gőzünk sincs arról, hogy az író mit akart írni. te feltételezed, hogy biztosan férfiakat, ami ugye alapból vicces egy olyan rendező kapcsán, aki női főszereplős filmekkel futott be. de az is lehet. meg az is lehet, hogy nem. az is lehet, hogy rászóltak. az is lehet, hogy nem. a baj az, hogy vannak, akik feltételezik, hogy csak akkor történhet meg valami, ami újszerű, ha rászólnak, ha ágenda van mögötte. és itt megint irreleváns, hogy van-e vagy nincs, a gáz az, hogy a feltételezés automatikus, mert vannak bizonyos emberek, akiket beidomítottak erre, akiknek nincs önálló gondolatuk, akiknek bizonyos dolgokra pavlovi reflexként mindig "az" jut az eszükbe. az már fel sem merül bennük, hogy egy kommersz filmnek pont az lehet a célja, hogy minél több réteget megszólítson. sima fogyasztói árucikkről van szó. és ez sokkal, de sokkal gázabb, hogy ennek tekintik, viszont az ágálás nem ez ellen folyik, hanem mindenféle vélt marhaságok kapcsán, ami csak gumicsontnak jó azoknak, akik nulla infóval rendelkeznek.
  • zetortraktor #7
    "valami polkorrekt tartalmat betetetni..."

    Úgy érted, hogy női szereplőt? Mert vannak annyira furkók, akik szerint, ha nem két férfi kefél egymással, hanem véletlenül egy nő is szerepel egy filmben, akkor az már polkorrekt. és pont ezért kell, hogy az természetes és magától értetődő legyen, ha valaki feltűnik egy filmben. ma van egy kisebbség, akik ha meglátnak az utcán egy nőt vagy egy ázsiai származású embert, akkor szétesnek, mondván, hogy PC-propagandát képvisel.
  • robgros #6
    Lehet, csak én nem vágom, mi a fütykösnek kell lassan minden filmbe valami polkorrekt tartalmat betetetni...
    Valami hasonló jelenet volt a Jurassic World-nél -ne kérdezzétek micsoda-, aztán a rendező -okosan- kiszedette, mert arra senki nem kíváncsi a vásznon :)
  • Ender Wiggin #5
    "És, hogy ne érhesse szó a ház elejét, ezúttal mindenki megelégedésére 2 fiút és 2 lányt írtak a történetben"

    De ettől még PC. 30-40 éve, ha a forgatókönyvíró csak faszikat akart írni, akkor azt írt. Ma rászólnak, hogy ejnye, vagy rá se szólnak, már írja is csajosra...
  • Zombee #4
    Az Ecto-1 benne lesz, szóval én bizakodok.
  • Ellaberin #3
    Nagyon remélem, hogy ebből nem csinálnak tini diszkót. Már a női reboottal is beleálltak a földbe, mint a gerely, ne kövessenek el még egy baklövést!
  • wraithLord #2
    De legalább jó hangulata van. A zenét nagyon bírom.
  • Jawarider #1
    Mekkora előzetes......