Szekeres Viktor

Pókember: Hazatérés 2 - itt az első előzetes

Megkapta első előzetesét a Pókember: Hazatérés folytatása.

Megérkezett a Spider-Man: Homecoming folytatásának, a Spider-Man: Far From Home-nak az első, teaser előzetese, mely nagyjából megmutatja az alaptörténetet, valamint pár konfliktust is felvázol, pár rosszfiút és egy rejtélyes figurát megismertetve velünk. A forgatókönyvet ismét Chris McKenna és Erik Sommers írta, a rendező pedig az első epizódot is jegyző Jon Watts.


A 2019. július ötödikén bemutatni tervezett második rész tavalyi előzménye két elég kínos leszereplés után végre ismét sikeressé varázsolta a franchise-t, hiszen az amerikai bevételei 334 millió dollárnál álltak meg, és nemzetközileg is befolyt 546 millió a vetítésekről. Összehasonlításképp A csodálatos pókember 2 csak 203 milliót produkált hazájában, bár nemzetközileg 500 millió fölé kerültek a bevételei.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    700+ milliós összbevételt semmiképpen sem neveznék kínos leszereplésnek. Az egy más kérdés, hogy bár nem tudni, mennyibe került, 200-300 millió közé saccolják, de a Deadline szerint még így is volt rajta szerény 70 milliós nyereség, így kínos leszereplésről továbbra sem beszélhetünk. Jó volt a film? Nem igazán, bár a Sam Raimi trilógiához képest előrelépés volt. De veszteséges nem volt. Sokba került, így hiába az amúgy impozáns bevétel, ettől függetlenül sokan megnézték. Kb. ugyanannyian, mint a gigasiker Deadpool, csak az a különbség, hogy azt 50 millióból csinálták, de ez nem feltétlen van hatással a nézettségre.