Szekeres Viktor

Új rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2

Megvan a Coming To America folytatásának rendezője.

Craig Brewer fogja rendezni az Amerikába jöttem (Coming To America) második részét Eddie Murphy főszereplésével. A rendező leginkább a Hustle & Flow, azaz a Nyomulj és nyerj! révén várt ismretté még 2005-ben, utána pedig megrendezhette Christina Riccivel és Samuel L. Jacksonnal A láncot (Black Snake Moan), ami ugyancsak kritikai elismerést aratott. Az elmúlt években az Empire című sorozat stáblistáján találkozhattunk a nevével.

A film fejlesztése már jó ideje folyik, először az eredeti írói, Barry Blaustein és David Sheffield készíthettek el egy szkriptet hozzá, majd Kenya Barris dolgozhatott a szkripten, amikor még úgy volt, hogy Jonathan Levine lesz a rendező.

Az eredeti filmben Murphy partnere Arsenio Hall volt, a rendező pedig John Landis, a története pedig a következő: "Akeem herceg, a kis afrikai ország uralkodójelöltje dúsgazdag ember. Mindene megvan amit csak akarhat, ám úgy érzi üres az élete, mert nincs olyan nő, akibe bele tudna szeretni. A hercegnek pedig feleség kell, méghozzá olyan, aki sem nem a pénzéért, sem nem a hatalmáért megy hozzá. Ezért utazik hűséges barátjával, Semmivel Amerikába, ahol egy gyorsbüfében helyezkednek el takarítónak. A bajok akkor kezdődnek amikor kiderül, hogy a két férfi még soha életében nem látott felmosóvödröt és rongyot."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #2
    Arsenio Hall is szerepelhetne benne. Jó színész
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2019.01.14. 08:10:21
  • grebber #1
    Legyen már valami Eddie Murphy film... Beverly Hillsi zsaru 4 is kb soha nem fog elkészülni.