Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kezdik el forgatni a Zsivány Egyes-tévésorozatot

Ősszel kezdenek el dolgozni a Rogue One spinoffján.

A TheForce.net értesülései alapján a Disney+ második élőszereplős Csillagok háborúja-sorozatát Diego Luna főszereplésével valamikor az ősz folyamán, minden bizonnyal októberben kezdik el forgatni, ami egyben azt is jelenti, hogy nagyjából másfél év múlva kerülhet bemutatásra a digitális platformon.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Disney jövő év végén fogja elindítani streaming szolgáltatását, a Disney+-t, mely a Netflixhez hasonló streaming platform lesz, csak természetesen jóval kisebb. A tervek szerint a Disney+-ra évente 5 új film jelenne meg, és az indulásra a stúdió 5 saját gyártású sorozattal is készülne, melyek között akadnak Star Warsos, Marveles, Pixaros szériák, valamint a High School Musical sorozatváltozata is.

Korábban már bejelentették, hogy Jon Favreau dolgozik a The Mandalorian című sorozaton, ami a Csillagok háborúja-univerzumban játszódna, pár hete pedig az is kiderült, hogy a Disney+ nem éri be csak egy SW-szériával, hiszen a Rogue One-ból, azaz a Zsivány Egyesből megismert Cassian Andorral egy előzménysorozatot készítenek, melyből behatóbban megismerjük a Diego Luna által alakított figura történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!