Szekeres Viktor

Egy második élőszereplős Star Wars-sorozat is készül

Előzményt kap a Zsivány Egyes egyik karaktere.

A tervek szerint a Disney jövő év végén fogja elindítani streaming szolgáltatását, a Disney+-t, mely a Netflixhez hasonló digitális platform lesz, csak természetesen jóval kisebb. A tervek szerint a Disney+-ra évente 5 új film jelenne meg, és az indulásra a stúdió 5 saját gyártású sorozattal is készülne, melyek között akadnak Star Warsos, Marveles, Pixaros szériák, valamint a High School Musical sorozatváltozata is.

Korábban már bejelentették, hogy Jon Favreau dolgozik a The Mandalorian című sorozaton, ami a Csillagok háborúja-univerzumban játszódna, most pedig az is kiderült, hogy a Disney+ nem éri be csak egy SW-szériával, hiszen a Rogue One-ból, azaz a Zsivány Egyesből megismert Cassian Andorral egy előzménysorozatot készítenek, melyből behatóbban megismerjük a Diego Luna által alakított figura történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    A Star Wars nem is egy egyetemes történelmi kisokos.
  • Cyberdog #13
    A mozgássérült feleség is kaphatna egy sorozatot, hogy hogyan állja meg a helyét egy háború sújtotta galaxisban... ahol a lázadók egyre inkább a birodalom fölé kerekednek. Közben kiemelve a birodalom iránti húség és hazaszeretet morális válságát bemutatva, a férjét és reményt vesztett nő, mindennapi küzdelmei, s mintegy birodalmi hadi özvegyként, milyen megvetéssel kell szembenéznie a lázadó pártiak miatt.

    Már meg is lenne a munkacím: Star Wars - Army Wives. Csak remélni tudom, hogy a cím miatt az ABC nem perel be majd minket.
  • Cyberdog #12
    Én azon eseményekről beszélek, amelyek bekerültek a kiterjesztett univerzumba is, én itt nem valami apokrif iratoknak számító rajongói írásokról beszélek, hanem a SW univerzum idővonaláról, aminek történéseit, profi írók írták, és nem pedig a Valhalla égisze alatt publikált magyarok által írt sutyerákról. Persze külföldön is írtak fanfiction-ket és itthon is. Vannak köztük jók és kevésbé jók, és phüüüü... A Lucas médiabirodalom által publikált eseményekről van szó (játékok, regények, képregények miegymás)

    Sok mindent kisöpörtek a Canon-ből és a Legend-be kerültek, De a Régi Köztársaság eseményei nyugodtan lehet alapja további sorozatoknak. Azért nem csak 60 évnyi történelemből áll a galaxis történelme.

    Itt a földön a II. Világháború előtt is az emberiség nem csak 5000 évnyi picsipacsizással töltötte az idejét az írott történelemben.


    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.11.12. 15:15:38
  • Zombee #11
    Ezt a poént valamelyik Austin Powers-ben is ellőtték. :) Ment ki az emberke a Dr. Genya bérgyilkosainak családjához közölni a rossz hírt, hogy az ember felrobbant, meg megette a fejét egy piranha. :)
  • cateran #10
    Ennyi erobol lehetne elozmenyfilm Random Rohamosztagos 127-rol is, aki amugy a Birodalom Visszavag 36. perceben halt meg...Sajnos a kamera nem mutatta, de ott halt hosi halalt a Hothon....2 gyerek es 1 mozgasserult feleseg maradt utana...Csak azert allt be a birodalomba, mert biztos havi jovedelem es 5 ev szolgalat utan 40%-os kedvezmenyt kapott volna az asszony mutetjere...es csak 1 ev volt vissza...mennyi drama, micsoda tragedia...sorsok....
  • Zombee #9
    Szerintem abból, amit ő leírt, és ahogy én is gondolom, átjön, hogy nagyon nincs mit róla mesélni. 2 órán keresztül egyszer se jutott eszembe, hogy többet akarnék ebből a karakterből. Neki ennyi a története, piti kémből hős lesz. Han Solo-nak nem tudtak érdekes sztorit keríteni, pedig ott legalább volt miből kiindulni.
  • Zombee #8
    Jajj, már megint egy aki túl sok béna rajongói könyvet olvasott. Baszod, pont a Birodalom megdöntéséről szólt az első trilógia, a Star Wars lényege nem az, hogy 100 ezer évnyi szart elmeséljünk, ami már csak nyomokban tartalmaz Star Wars-t.
  • Cyberdog #7
    AZ SW univerzum befagyott egy 60-70-s időintervallumba... Szívesebben látnék valamit a Régi Köztársaság korából, vagy a kialakulásának hajnaláról Több ezer éves múltról beszélünk. Ha ebből a távlatból nézzük, akkor a Birodalom és megdöntése, nem is olyan nagy jelentőségű, mert több ezer év alatt nem csak ez az egy esemény volt az, ami formálta a galaxis lakosainak életét.
    - Rakata Végtelen Birodalom tündöklése és bukása.
    - A Köztársaság és a Jedi rend megalakulása
    - A Jedik polgárháborúja és a Sith Birodalom megalakulása (ami 20 ezer évig állt fenn, saját történelemmel)
    - Nagy hiperűr háború
    - Nagy Sith háború
    és még sorolhatnám... 100 ezer éves történelem.
  • NEXUS6 #6
    Tök jó ez cikk, végre tucom hogy hogy hívják ezt a karaktert akit ...
    Baxki, már megint elfelejtettem a nevét.
    XD
  • Paddy #5
    Nem, nem kell róla bőven mesélni, mert már a "karakter" felvezetése is dögunalom volt. Igazi sitheket és jediket akarok látni a SW filmekben, nem holmi utánzatokat.