Szekeres Viktor

Samuel L. Jackson az új Shaft-film első hivatalos képén

Jelenetfotó érkezett az új Shaftből.

Szokás mondani, hogy A nyomtatott sajtó halódik, de azért papíron még nem adják fel a küzdelmet, amit remekül jelet az, hogy még mindig próbálkoznak olyan kunsztokkal, mint év végén az Entertainment Weekly, miszerint több várt, 2019-es mozis premierhez exkluzív első fotókat jelentettek meg hasábjaikon - számukra komoly összeget ért meg, hogy ezeket a képek ne a neten jelenjenek meg először, és csak az újság standokra kerülése után pár perccel váljanak online elérhetővé.

A fenti kép természetesen a Shaft rebootjából érkezett. A Son of Shaftben az eddigi Shaftek, Richard Roundtree és Samuel L. Jackson, valamint az új, Jesse T. Usher látható. Utóbbi nem az eredeti John Shaft lesz, és nem is az unokatestvére, mint a 2000-es rebootban, hanem, ahogy az a címből is kiderül, a híres zsaru fia, John Shaft Jr. A képen még Alexandra Shipp is szerepel.

A Warner Bros. Pictures már korábban bejelentette, hogy az új Shaft-mozifilmet 2019. június 14-én nézhetik meg először az amerikaiak a moziban, ha pedig nálunk világpremierre szavaz a forgalmazó, akkor mi már 13-án ebben a kegyben részesülhetünk. Ez azt is jelenti egyébként, hogy a stúdió igencsak bízik a filmben, hiszen nyári premierdátumot választott neki. Tizennegyedikére eddig még csak a Men in Black rebootja jelentkezett be a Shaften kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    ha ezt csak zsaru-filmekben sütnék el... (bár már ott is unalmas). vajon kalapos02 is lesz majd, aki továbbviszi a trollságot? vagy ahhoz el kéne mozdulni a gép elől?
  • kalapos01 #2
    egyetértek a rinyával! inkább kéne ugyanarra a karakterre egy másik színészt találni mindig, mint a james bondban. vagy valami névrokonnal továbbvinni, mert azért elég gyakori a vezetéknév. ennek így nincs értelme. ráadásul semmi realisztikus nincs abban, hogy egy családban többen is rendőrök.
  • Ender Wiggin #1
    Ezek a rokonságról szóló folytatatások paródiáért kiáltanak...