Szekeres Viktor

Íme a 20 legjobb vizuális effektekkel rendelkező film 2018-ból

Az alábbi filmekből egy biztos, hogy Oscar-díjat fog kapni.

Az amerikai filmes akadémia, azaz a The Academy of Motion Picture Arts and Sciences bejelentette, hogy mely 20 film maradt esélyes arra, hogy a 91. alkalommal megrendezésre kerülő Oscar-gálán elnyerje a vizuális effektekért járó szobor. A következők maradtak fenn a rostán: Hangya és Darázs, Aquaman, Bosszúállók: Végtelen háború, Fekete Párduc, ŰrDongó, Barátom, Róbert Gida, Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, Első ember, A hihetetlen család 2, Kutyák szigete, Jurassic Word: Bukott birodalom, Mary Poppins visszatér, Mission: Impossible: Utóhatás, Ragadozó városok, A diótörő és a négy birodalom, Paddington 2, Hang nélkül, Ready Player One, Solo: Egy Star Wars-történet, Isten hozott Marwenben.

Az akadémia vizuális effektekkel foglalkozó bizottsága hozta meg az előszűrést kívánó döntéseket, melyet követően ezen alszervezet tagjai mindegyik filmből megnézhetnek egy 10 perces, az effektekre koncentráló összefoglalót, hogy még idén kiiválasszák az öt jelölésre érdemes alkotást. A jelöltek címét január 22-én fogják kihirdetni, a díjátadóra pedig február 24-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #1
    Az Első Ember a legvalóságosabb ezekből, de abban nagyon nem volt élethű a tűz amiben elégtek az emberek, egyébként Ready Player One-ra tippelek ami elmegy kategóriánál magasabb.