Szekeres Viktor

Nagy neveket szerződtettek A ravasz, az agy... és a Blöff szellemében készítendő Guy Ritchie-filmhez

Colin Farrell lesz a Toff Guys egyik főszereplője.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Colin Farrellt szerződtette le Guy Ritchie új filmje, a Toff Guys egyik főszerepére. Korábban a gárdához már olyanok csatlakoztak, mint Matthew McConaughey, Henry Golding, Hugh Grant, Jeremy Strong és Michelle Dockery. A Toff Guys a rendező korai filmjeinek szellemében fog készülni, London külső kerületeiben fog játszódni, pörgős (és nagyon ízes) párbeszédekkel lesz tele, s a rendező tipikus stílusával, mellyel annak idején betört a mainstreambe. Fura módon a filmet, mint a Szexi dög és a Downton Abbey keverékét írják le, és a középpontjában egy angol drogbáró lesz.

Guy Ritchie annak idején olyan filmekkel alapozta meg magát filmrendezőként, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint a Blöff, amik máig minden idők legjobb alkotásai közé tartoznak. Azonban ezt követően hol Madonna, hol pedig a hollywoodi stúdiók csavarták el a fejét, s minden Revolverre vagy Rocknrollára jutottak olyan értékelhetetlen vagy totálisan közepes rendezések, mint a Hullámhegy vagy a Sherlock Holmes. Ritchie az Arthur királyos adaptációjával némiképp már megmutatta, hogy nem felejtette el gyökereit (sem a sajátjait, sem gyökér karaktereit), és úgy tűnik, hogy az Aladdin utómunkái után végre vissza is fog térni hozzájuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #5
  Elég fura nevek egy ilyen filmhez, de mindenképpen várom.
 • Ender Wiggin #4
  a szexi dög tényleg az életből elpazarolt másfél óra. borzasztó.
 • NEXUS6 #3
  Nekem még a Revolver is tetszett, annak mondanivalója is volt. De elég sok hulladékot is csinált, sajnos. Nálam ez az Artúr királyos sem ütötte meg a mércét. Nem találta el a karaktereket, a jófiúk surmó blőffös paraszt nyelven beszéltek, a rosszak meg kazinczy díjasok voltak, és még a motivációjuk sem volt rosszabb. Akkor most hogy van ez?
 • kékherceg #2
  "Szexi dög és a Donwton Abbey keveréke"....aha
 • petrov144 #1
  A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, + a Blöff isteni filmek. A többi közül csak a Sherlock tetszett. Remélem visszatér a kezdetekhez.