Szekeres Viktor

Itt a Skorpiókirály 5 előzetese

A Skorpiókirály ötödjére is visszatért.

Amerikában a héten jelent meg lakossági forgalmazásban a Skorpiókirály-sorozat 5. része, a The Scorpion King: Book of Souls. A széria ötödik tagja valójában Mathayus karakterének hatodik filmbéli jelenése lesz, hiszen a karakter először A múmia második részében szerepelt. Akkor és A skorpiókirályban Dwayne Johnson alakította, A Skorpiókirály 2. - Harcos születikben Michael Copon volt, míg A Skorpiókirály 3. - Harc a megváltásértban, valamint A Skorpiókirály 4: Harc a hatalomértban már Victor Webster. Ezúttal Zach McGowan kapta a megtiszteltetést.


Annak ellenére, hogy a 2002-es mozifilm 165 millió dollár bevételt termelt világszerte, a további epizódok csak DVD-n jelentek meg és ugyanez a sors vár az ötödik epizódra is, melynek előzetese a sokadik folytatások esetében megszokott módon nyúlfarknyi. A filmet Don Michael Paul rendezte David Alton Hedges és Frank DeJohn forgatókönyve alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Az ilyen DVD-s folytatásoknak általában nem sok közük van az eredeti minőségéhez. :) Bár rég láttam, de emlékeim szerint valóban egy kellemes film volt.
    A múmia 2-ben pedig botrányos CGI. Amúgy sose értettem, hogy kapott az a karakter önálló filmet anno, mivel egy határozottan kellemetlen és negatív szereplő volt, a saját filmjében meg pozitív hős. És lefogadom, máig nem derült ki a két franchise kapcsolata.
  • Aldo Moro #1
    ebből semmi nem derül ki, pedig az első rész nekem nagyon tetszett