Szekeres Viktor

Démonok között 3: komoly változások történtek

Nem James Wan fogja rendezni a Démonok között új részét.

Lehet, hogy James Wan rájött, hogy már robotpilótára kapcsolva is sikeres maradhat a Démonok között-univerzum? Az apáca hatalmas sikerét elnézve ez lehet a helyzet, ugyanis a The Hollywood Reporter arról adott hírt, hogy mégsem ő fogja rendezni az új The Conjuringot, hanem Michael Chaves, aki a bemutatás előtt álló The Curse of La Llorona dirigálta. Wan természetesen producerként benne lesz a filmben.

A film forgatókönyvét az a David Leslie Johnson írta, aki a második epizód szkriptjét is jegyezte, és az epizód természetesen ismét csak a két paranormális nyomozótól, Ed és Lorraine Warrenről szólna, akiket Patrick Wilson és Vera Famiga alakít. A 2019-re tervezett forgatás 2020-as mozis premiert valószínűsít a film kapcsán.

Korábban egy produceri interjúban elhangzott, hogy az a terv, hogy a harmadik rész szakítana az eddigi "újabb természetfeletti fenyegetés egy házban, ami egy családot veszélyeztet"-koncepcióval, valamint az is elhangzott, hogy az epizód a 80-as években játszódna. A való életbeli Lorraine Warren pedig 2013-ban, az első film után egy interjúban beszélt arról is, hogy egy későbbi film szólhatna egy angliai nyomozásukról, vagy esetleg arról az esetről, amin Japánban dolgoztak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!