Szekeres Viktor

Kikerült a netre a The Walking Dead 9. évados kezdése

Váratlanul elérhetővé vált az új The Walking Dead-szezon nyitánya.

Az AMC általában titkolózni szokott a The Walking Dead kapcsán, éppen ezért nagy meglepetés, hogy a csatorna kirakta a netre az új évad kezdésének első perceit. Persze valahol érthető a lépés, hiszen hatalmas válságban van a sorozat, mely az elmúlt két évben elveszítette nézőinek 2/3-át - Negan színre lépése még rekordnézettséget hozott, utána viszont folyamatosan szivárgott el a közönség, mintegy jelezve azt, hogy a gonosz karakter kapcsán valamit nagyon elszúrtak a készítők.


Nem véletlen, hogy az új szezon új showrunnerrel kezdődik meg, Scott Gimple-t eltávolították a sorozat mellől és Angela Kang kezébe került a marsallbot. Bár neki sem lesz egyszerű dolga, hiszen Gimple még utolsó tetteként elérte, hogy életben maradjon Negan, így a sorozat ballasztja továbbra is maradni fog Rickék mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #1
    Nem a karakterrel szúrták a dolgot a készítők, hanem a többi szereplő teljesen logikátlan húzásain, a paródia határát súroló harci jeleneteken és a semmi végtelenségig nyújtásán. Ha megkérdeznék most, akkor nem tudná felidézni, hogy az évadnyitó és utolsó rész között mi történt, mert jellegtelen massza az egész.