Szekeres Viktor

A TV2 lecsapott az Aranyéletre

Ki hitte volna, hogy az HBO-n kívül is láthatjuk az Aranyéletet?!

Sokan gondolják úgy, hogy az elmúlt évek legjobb magyar tévésorozata az Aranyélet, és erről két hét múlva vasárnaptól még többen bizonyosodhatnak meg, ugyanis végre nem csak a neten, illetve prémium csatornán lesz látható az HBO sorozata, hanem országos, kereskedelmi adón is. A TV2 ugyanis szeptember 23-án főműsoridőben elkezdi sugározni a szériát.


A szériában a Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából. A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek. Egyszer csak azonban elkezd minden összedőlni, és ez az aranyélet egyik pillanatról a másikra nagyon kegyetlenné válik.

Az Aranyélet első évadának rendezői Dyga Zsombor és Mátyássy Áron, a további főbb szerepekben pedig olyan színészek láthatók, mint Anger Zsolt, Lengyel Tamás, Mészáros Béla, Vándor Éva, Lukács Sándor. Az Aranyélet forgatókönyvét Krigler Gábor, az HBO forgatókönyvfejlesztési producerének vezetésével Tasnádi István, a Terápia vezető forgatókönyvírója, Zomborácz Virág, az Utóélet rendezője, valamint Bárány Márton írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!