Szekeres Viktor

Az új Predátor végső előzetese még a vártnál is korhatárosabb lett

Újabb 18+-os előzetes érkezett a Ragadozó legújabb felvonásához.

A Predator - A Ragadozó (The Predator) című film megkapta legújabb és eddigi legvéresebb előzetesét, amit a mozikban csak az erősen korhatáros filmek vetítése előtt lehet látni, de persze a YouTube-on bárki megnézheti. A film szeptember 14-én kerül bemutatásra Amerikában, ami természetesen egyben azt is jelenti, hogy itthon, mivel világpremierről van szó, már 13-tól megnézhetjük.


Az előzetes korhatárossága természetesen nem meglepetés, hiszen korábban Shane Black, a rendező is megerősítette, hogy a filmet mindenképpen R-es korhatár-besorolást fog kapni, vagyis a legszigorúbbat a kereskedelmileg már nem igazán tolerált NC17 után - egyelőre a hazai korhatár-besorolásra nem került sor, csupán előzetes korhatára van a filmnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csaba161 #9
  Nekem viszont nagyon tetszett az Alien vs. Predator, igaz semmilyen könyvet sem olvastam ezekből az univerzumokból...
 • wraithLord #8
  Persze, nekem igazából csak az első Predator film tetszett. A Predators-t meg az AVP-t azért említettem, mert legalább a sztoriváz (a klasszikus predator alapfelállás), ami számomra legalább egyszer nézőssé tehet egy ilyen filmet, megvolt.
  Annyiban gondolom csak másképp, hogy én a Predator 2-t is sajnáltam, hogy megnéztem.
 • Ender Wiggin #7
  Ehhez annyit tennék hozzá, hogy az első AvP egy nagy lótúró volt, nem jó film. A Perry-féle hivatalos regény alapját vették (kisebbségi csaj, a könyvben japán, főszereplő, aki a végén lespannol egy törött agyarú ragadozóval, aki mielőtt meghal a királynővel vívott csatában, savval megjelöli a csaj arcát), de annak minden jól működő aspektusát figyelmen kívül hagyva. Ugyanis, mi a jó édes anyjuk p-jának kellett a Földre áttenni a sztorit, ráadásul a 2000-es évekbe? Egy gyarmatosított bolygón játszodótt a forrásregény, amit a ragadozó idegen keltetésre és vadászat gyakorlásra használtak. A Földön meg piramisok? És a sztori alapján már napjainkban tudott az emberiség mindkét fajról, ami eleve keresztbe megy az Alien-kontinuitással. Borzasztó.
  Maradjunk annyiban, hogy az első két Predator-film oké, minden más kuka, beleértve az Antal-féle gagyit is.
  Shane Black egy csomó jót adott az emberiségnek, Halálos Fegyver, Utolsó Cserkész, Utolsó Akcióhős, Kiss Kiss Bang Bang vagy az első nagy Marvel-siker Ironman. De ez itt, amit összehozott egy szégyen a tréler alapján.
 • Cefet #6
  Ha már láttuk volna, akkor is lehetne különböző a tetszési index.
  De így, látatlanban véleményezni - pro, vagy kontra - butaság...
 • hawkie22 #4
  A Predator 2-re Danny Glover-rel nem mondanám, hogy annyira rossz volt. Ott se mindenki vágta le, hogy mivel van dolguk, csak a legvégén. Addig meg mindenki be volt fosva az utcán.
 • Jrex #3
  Az előzetes alapján simán hozni fogja a Predators szìnvonalát.
 • Paddy #2
  Shane Black ide vagy oda, nagyon látszik a traileren, hogy rossz lesz a film. Továbbra is csak a Predator első és második része létezik.
 • wraithLord #1
  Ezeknek a Predator filmeknek mindig csak akkor volt értelme/súlya/hangulata, amikor egy civilizációtól elszigetelt helyen - netán másik bolygón -, egy elveszett embercsoport került bajba a predátorok játéka miatt.

  - Egyrészt, ha a predátorok létezéséről mindenki tud, az gagyi, illúzióromboló stb.
  - A predátorok lényege a meglepetés, álcázás, félrevezetés... Ha mindenki tud róluk, kivezényelhetnek olyan haderőt és technikát az elpusztításukra, hogy nincs értelme a filmnek. Voltak, nincsenek Földre lezuhant predátorok. Biztos relatíve nagy lenne a veszteség, mert azért mégiscsak fejlettebbek nálunk.

  Szerintem hülyeség ezt erőltetni. Volt a Predator Schwarzival, volt a Predators, ezek működtek. Esetleg még az első AVP is úgy ahogy elment. Ennyi van a predator témában.
  Már a Danny Glover-féle '90-es Predator 2 is [email protected] volt (emlékeim szerint), az AVP2 förmedvény. Ezek is hasonló megközelítést erőltettek, amit ez a film fog a trailer alapján. Nem kell. Inkább remake-elgessék az eredeti Predatort. :D
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2018.09.02. 01:39:41