Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kerül mozikba a Hang nélkül 2

2020-ban érkezik az A Quiet Place folytatása.

Az év egyik nagy mozifilmes sikere volt a Hang nélkül (A Quiet Place), így senkit nem ért meglepetésként, hogy a Paramount stúdió pár hónapja bejelentette, hogy elkészíti a folytatást. Most pedig az is kiderült, hogy ez a folytatás 2020. május 15-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. A dátum mindenféleképp kiemeltnek számít, sokkal nagyobb bevétellel kecsegtetőnek, mint az idei, áprilisi.

Arról egyelőre nincs szó, hogy a többek között Michael Bay producerkedése mellett készített horror milyen megközelítést alkalmazna, hogy visszatérne-e rendezőként John Krasinski, vagy hogy ugyanazok maradnának-e a főszereplők. Egy valami biztos, hogy a 17 milliós költségvetésű horror Amerikában 188, a világ többi részén pedig 145 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #6
    A film fogatókönyve iszonyatos buktatókkal volt tele. Egyébként számomra közepes volt.
  • Kelta #5
    gagyi filmnek folytatás, hogy hiányzik...mert ez biznisz..a többi meg le van sza...
  • Ender Wiggin #4
    ja, egy anyuka jön csak rá, hogy hol van a szarral töltött zokni füle... jóvanakkor. meg suttogni nem ér, de a mozgással, létezéssel járó neszekre nem figyel oda a csupafül lény (egy jó bableves utáni fingógörcs?)... és hogy a hadsereg nem bírt volna velük sehol a világon, na az a legnagyobb vicc.
  • petrov144 #3
    Ízlések és pofonok, rengeteg más embernek tetszett az új megközelítés, így nekünk is. Viszont ezt a csendes megoldást egyszer lehet elsütni, másodjára már unalmas lenne, ha meg rovarhentelést csinálnak belőle, az meg már egy akció sci-fi lenne
  • lammaer #2
    Nekem az volt a legnagyobb bajom vele, hogy teljesen hiteltelen volt, hogy a filmben szereplő agyatlan ellenfelek képesek lettek volna lenyomni az emberiséget.

    Horrornak se nevezném, de ez csak zárójelben. Inkább B kat scifi...
  • Ender Wiggin #1
    leginkább arról emlékezetes, hogy baromi nagy lyukak voltak a forgatókönyvben...