Szekeres Viktor

Libabőr 2: itt az első előzetes

Jack Black családi ijesztgetése trailert kapott.

Goosebumps 2: Haunted Halloween a Libabőr (Goosebumps) folytatásának címe, s ehhez érkezett meg az első előzetes. Természetesen ez a film is R.L. Stine könyvei alapján fog készülni, azonban Jack Black karaktere nélkül, viszont legalább a hangjával. A filmet a The DUFF rendezője, Ari Sandel dirigálta, aki 2005-ben rövidfilmes Oscar-díjat kapott. Az forgatókönyvet Rob Lieber írta.


A főbb szereplők között ott lesz Ken Jeong, Wendi Mclendon-Covey, Chris Parnell, Madison Iseman, Ben O’Brien, Caleel Harris, Jeremy Ray Taylor és Jack Black, mint Slappy, valamint minden valószínűség szerint az első film után ismét látható lesz Dylan Minnette, Ryan Lee és Odeya Rush.

A Libabőr bevételei Amerikában 80 millió dollárig kúsztak föl, míg Amerikán kívül 76 millióig. A film költségvetése 58 millió dollár volt, így nem meglepő, hogy a siker folytatást szült. Azonban ez a szülés meglehetősen lassú, hiszen eredetileg 2018. január 26-án tervezte a Sony bemutatni a film folytatását, azonban a premiert elhalasztották több, mint fél évvel, szeptember 21-ére, most pedig már október 12-e a nyitány napja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Az első rész egész jó volt, de a Stephen King rajongóknak szóló utalásokat viszont ellőtték, és az első rész szereplőit is lecserélték, pedig a gyerekszereplők kifejezetten jól teljesítettek.

    Nem várok sokat.