Szekeres Viktor

A közönség továbbra is szereti az Ocean's 8-et

Jól tartja magát Amerikában az új Ocean's-epizód.

A Warner Bros. rablós-átverős filmje, az Ocean's 8 Amerikában hétvégén elég jól tartotta magát bevétel tekintetében, hiszen a film A hihetetlen család 2 és a Jurassic World 2 tarolásának árnyékában (10 éve nem volt arra példa, hogy két egymást követő hétvégén moziba kerüljön egy-egy 100 millió dolláros nyitányt produkáló alkotás) is csak 38,6%-át vesztette el előző hétvégi bevételeinek, ami remek teljesítménynek számít.

Péntek és vasárnap között az Ocean's 8 Amerikában 11,7 millió dollárt termelt az első becslések szerint, ezzel 100 millió dollár fölé kúszott az amerikai bevétele, ami mellé 70,6 millió dollár társul a nemzetközi piacokról - Amerikán kívülről most hétvégén 26,9 millió dollár folyt be úgy, hogy még több országban még nem is volt meg a bemutató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Csak egy tipp: nem csak azok a piacok dobhatják meg a bevételt, ahol még nem mutatták be a filmet, hanem azok is, ahol még csak 3 napja megy a film. Az oroszok vagy a németek esetében a bevételek nagyját még nem hozta be, ha 3-szoros szorzóval számolunk, szóval még pár tízmillió benne van.

    Persze ettől függetlenül is érdekes lenne, ha azon kevés filmek egyike lenne, ami nem hozza be a kiadásait annak ellenére, hogy otthon hoz 120-130 milliós bevételt, miközben gyengébben teljesítő és drágább filmek is rendben vannak.
  • Ender Wiggin #1
    csak sajnos nem nagy az esélye, hogy bejönnek a kiadások... az hogy pár helyen nem mutatták be: kétlem, hogy a finn, svéd, spanyol, olasz vagy a japán piac fogja megdobni a bevételt.