Szekeres Viktor

Bill és Ted 3 - most már hivatalos, hogy elkészül!

Elkészül Bill és Ted kalandjainak harmadik része.

A BLOOM bejelentette, hogy Keanu Reeves és Alex Winter 27 év után ismét összeáll, mint Ted “Theodore” Logan és Bill S. Preston Esq., vagyis elkészül a Bill & Ted-sorozat harmadik része, a Bill & Ted Face the Music. A hír olyannyira hivatalosnak tekinthető, hogy az előkészítési munkálatok már meg is indultak kedden.

Az elég régóta fejlesztés alatt lévő projekthez nemrég készült el az újabb szkript, amit az eredeti készítők, Chris Matheson és Ed Solomon jegyeztek, és ami egy Karácsonyi ének (Christmas Carol) szerű történetet vázolt fel, amiben a duó visszatekint korábbi életére, hogy ne megbánásokkal telve éljenek. A filmet Dean Parisot rendezi, az egyik producer Steven Soderbergh lesz, és a filmre William Sadler is visszatér.

A nagy kérdés persze még mindig az, hogy a rajongókat mennyire érdekelné egy történet, amelyben Bill és Ted már az 50-et tapossa, illetve azt se lehet tudni előre, hogy a mostani fiatalok, illetve az új nézők mennyire érdeklődnének egy több évtizedes széria folytatása iránt. Ugyanis a Bill és Ted zseniális kalandja 1989-es, míg a Bill és Ted haláli túrája 1991-es film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Szerintem a saját tetszési indexed alapján csak akkor érdemes kételkedned a sikerben, ha általában azok a filmek válnak be anyagilag, amik neked is bejönnek. Épp ellenkezőleg, a siker kulcsa az, hogy másoknak bejönnek-e.

    Az mindenesetre elég beszédes, hogy a baromság első rész után megnézted a másodikat. Nekem felnőtt fejjel az első első fele is bőven elég volt, de sokan imádják, szóval tuti, hogy valamennyire sikeres lesz.
  • Jawarider #3
    Már az első két rész is egy hatalmas baromság volt.

    Baromkodásaik kapcsán amikor még nem telefonon lógtak az emberek és volt valamennyi igény egy ilyen könnyed baromkodásos filmre, akkor is még éppen elment egy ilyen kategóriájú film, nem tudom ma menniyre lesz sikeres.
  • Zombee #2
    Jöhet.
  • Ender Wiggin #1
    A rajongók is többnyire benne vannak már a korban. Akik őket szerették régen, azok jó eséllyel nem egy fiatalítot rebootra lennének kíváncsiak...