Szekeres Viktor

Az első hírek a Bright 2-ről

Megvan a Bright folytatásának írója.

A The Hollywood Reporter írta meg először, hogy Evan Spiliotopoulos írhatja meg a Bright folytatásának forgatókönyvét. Az író legutóbb A szépség és a szörnyetegen dolgozott, korábban pedig olyan blockbusteröket bízta rá, mint a Herkules vagy A Vadász és a Jégkirálynő. Spiliotopoulos Max Landist fogja váltani, aki az első részt írta és kitalálta magát az univerzumot, azonban kreatív nézetkülönbségekbe bonyolódott a rendezővel, David Ayerrel, aki a tervek szerint szintén visszatér, miképp a két főszereplő, Will Smith és Joel Edgerton is.

Az alternatív világos, napjainkban játszódó fantasy a Netflix első nagyobb filmes franchise-a lett azzal, hogy berendelték a második részét. Azt nem tudni, hogy hányan látták a filmet, erről csak felmérések vannak, amik mintákon alapulnak, nem hivatalosak, de a szolgáltató elmondása szerint a Bright produkálta minden idők legnagyobb filmes nyitónézettségét a kínálatukból, megelőzve ezzel Adam Sandler némelyik korábbi filmjét.

A nagy kérdés, hogy a folytatás mennyivel lesz nagyobb, mint az első rész, amit effektíve mindössze 40 millió dollárból forgattak - a 90 milliós költségvetés nagyobb részét ugyanis a készítőknek és a közreműködőknek fizetett gázsi tette ki, ugyanis a Netflixes modell miatt itt nem lehet részesedni a mozis nyereségből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!