Szekeres Viktor

Döbbenetes új képek a Freddie Mercury-mozifilmből

A hasonlósággal nem lesz gond a Bohemian Rhapsodyban.

A Las Vegasban megrendezésre került CinemaCon rendezvényen minden nagyobb hollywoodi stúdió tartott panelt, amelyen az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertették a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a 20th Century Fox sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak, többek között a Queenről és Freddie Mercuryról szóló Bohemian Rhapsodyt, melyhez két új jelenetképet adtak ki.


Mint arról már beszámoltunk, Bryan Singer kezdte el a film rendezését, majd őt Dexter Fletcher váltotta a forgatás hátralévő részére. Az Anthony McCarten által írt forgatókönyv a 70-es években, Londonban alakult Queen együttes története - a tagokat Rami Malek, Joe Mazzello, Ben Hardy és Gwilym Lee játszhatja el. A sztori a bandát megalakulásától az 1985-ös Live Aid koncertig követi.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Hát inkább az utolsó éveiben nézett ki így, amikor már ... nem volt olyan jól.
  • kropotkin #4
    Malekról nem tudom eldönteni, hogy a feje nagy vagy a teste satnya - de az biztos, hogy nem hozza Mercury alkatát. Még a korai 70 évekből sem (A Night at the Opera). Ettől még biztosan jó film lesz, csak kár erőltetni (vagy a filmet ezzel promózni), hogy Malek egy Freddie Mercury alteregó.
  • Jawarider #3
    Többi zenésznek is megvan a hasonmása a filmben ?
  • NEXUS6 #2
    XD
  • bunny #1
    Milyen a víz Brian, May? :)