Szekeres Viktor

Egy rakás rekordot megdöntött az Avengers 3

Úgy tűnik, hogy az új Bosszúállók igencsak érdekelte a népet.

A folytatásfilmek továbbra is a nézők gyengéi, a Disney pedig szinte mindenki kedvenc stúdiója, hiszen az Avengers: Infinity War döbbenetesen erősen kezdett a mozikban, és az első becslések szerint még a Star Wars: Az ébredő Erő által felállított nyitóhétvégi bevételi rekordot is megdöntötte 250 milliós dolláros eredményével Amerikában. J.J. Abrams scifije pár éve ugyanis 248 millió dollárt szedett "csak" össze első három napján. (Végleges eredmény hétfő délután várható, akkor derül ki, hogy a Marvel-film pontosan mekkora bevételt hozott.)

Az új Avengers egyébként még több másik rekordot is megdöntött, többek között szombati és vasárnapi bevételét (a péntekiét nem), ezen kívül természetesen eddigi sem áprilisban, sem tavasszal nem nyitott ilyen erősen film, és még egy premier sem érte el a 150, a 200, illetve a 250 millió dolláros bevételt Amerikában. Ettől még persze a papírforma szerint a film összbevételei nem fogják elérni a Fekete Párducét, mely már 688 millió dollárnál tart, de jó fogadtatás esetén még erre is van egy halvány remény.

FRISSÍTÉS: Az előzetes hírek szerint a film vasárnap a vártnál sokkal jobban szerepel, így a 255-260 milliós start sem lenne meglepetés a végleges eredmények kikerülésekor. És ha a közönség így reagál az új részre, akkor bizony lehet, hogy hosszabb távú sikerre lehet számítani, ami a film várható összbevételeit Amerikában 700 millió környékére emelhetik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!