Szekeres Viktor

Taxi 5: itt az új előzetes!

A tavasz egyik sikervárományos filmje újabb trailert kapott.

A Taxi 5 tuti siker lesz, olyannyira, hogy itthon május 10-e helyett már május harmadikán bemutatják a mozikban, vagyis egyetlen héttel a Bosszúállók 3 után. A Marseille-ben játszódó sorozat legújabb részének rendezője Franck Gastambide, a forgatókönyvet pedig ugyancsak ő írta Ahmed Hamidi és Malik Bentalha közreműködésével. Íme a hosszú trailer hozzá.


A Big Bang Media a következő szinopszissal írja le, hogy miről fog szólni a Taxi 5, hiszen minden bizonnyal sokan fognak a történet alapján benevezni rá: "A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    Egy konténerbe zárt kocsi ennyire porosodna ??
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2018.04.13. 18:41:49
  • cateran #3
    Ez akkora bukta lesz, mint ide a Tau Ceti...."felturbozott Ferrarik"...hiszen 1 standardnak eselye sem lenne a rendorok ellen....A Taxi sorozat jopofa volt a szereplok miatt....de csak volt....
  • zetortraktor #2
    LOL, ja. Vicces lenne, ha csak várományos lenne. Szerintem az a kérdés, hogy over vagy under 80 ezer néző az első hétvégén.
  • Jawarider #1
    Sikervárományos??