Szekeres Viktor

Megvan az új Men in Black rendezője?

F. Gary Gray lehet a kiválasztott.

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures az egyelőre még címmel nem rendelkező Men in Black-folytatást (vagy ha valaki negatívan akar hozzáállni, akkor rebootot) F. Gary Graynek fogja adni megrendezésre. A rendező mostanság elég jó sorozatban van, hiszen tavalyelőtt a Straight Outta Comptonból csinált nagy sikert, míg tavalay a Halálos iramban 8-cal durrantott egyet.

A filmet a tervek szerint 2019. június 14-én szeretnék bemutatni Amerikában, mely napra egyelőre csak a Shaft folytatása van belőve. A Men in Black tervezett spinoffjában ugyan nem szerepelne Will Smith és Tommy Lee Jones, azonban a film kiterjesztené az eredeti trilógia világát. Fontos megjegyezni, hogy ez a spinoff el fog térni attól az előzetes tervtől, ami a 21 Jump Street-sorozatot hozta volna össze a Sötét zsarukkal. (Erről Jonah Hill elmondta, hogy túl bonyolultnak bizonyult, legalábbis ami a színészi és készítői szerződéseket illeti.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Definíció kérdése, nem? Spinoff, mert egy másik sorozat másokról, akár lehet párhuzamos is a sztori, de nyilván nem az. Folytatás, mert az előzmények léteznek, lehet, hogy konkrétan is utalni fognak rájuk, csak mások a szereplők. Reboot olyan szempontból, hogy magát a Men in Black franchise-t berúgják ismét, elindítják, hátha megér pár új epizódot. (De nem úgy reboot, hogy nulláról elkezdik építeni újra.)
  • Zombee #1
    Most akkor folytatás, reboot, spinoff, vagy mi a tököm?