Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott a 9/11 utáni válaszcsapásról szóló 12 katona

Megérkezett a 12 Strong magyar nyelvű előzetese.

Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, de a 12 katona (12 Strong) március nyolcadikára kitűzött premierje nincs olyan messze, így talán ez ezúttal nem áll.


A Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, William Fichtner, Elsa Pataky főszereplésével készített és Nicolai Fuglsig által rendezett film hivatalos szinopszisa a következő: "2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat. Egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát.
A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz.
A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    de elég hűek maradtak a valósághoz (az igazi nutsch szerint legalább is), a green beret lovasszobor ott van ám a ground zerónál, nem véletlenül. rob riggle színész pedig pont az alatt a parancsnok alatt szolgált 2001-ben, akit játszik a filmben :-)))
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.02.02. 19:00:15
  • molnibalage83 #1
    Zskat fos, első pillantásra.