Szekeres Viktor

A főszereplő is visszatér a Passió folytatására

Jim Caviezel ismét Jézus lesz.

Még 2016-bab számoltunk be arról, hogy Mel Gibson elkezdett legnagyobb sikerű filmje, a Passió (Passion of the Christ) második részén dolgozni, s a szkript fejlesztése érdekében még a Rettenthetetlen forgatókönyvírójával, Randall Wallace-szal is összeállt. A Passió 2 története (természetesen) Jézus feltámadásának krónikája lenne a keresztre-feszítését követően.

Egy ideig nem nagyon lehetett hallani semmit a projektről, most viszont a USA Today arról számolt be, hogy megkezdődtek a tárgyalások az első részben Jézust alakító Jim Caviezellel, hogy ismét belebújjon a Megváltó karakterébe. Caviezel nyilatkozatában jelezte, hogy nem sok mindent mondhat, de az kvázi megígérte, hogy a Passió 2 a történelem legnagyobb filmje lesz.

Az első rész döbbenetesen nagy sikernek bizonyult 2004-ben, világszerte több, mint 611 millió dollár bevételt termelt, ebből csak Amerikára jutott 370 millió, amivel a film máig minden idők legsikeresebb R-korhatáros filmje - ezt a címet veszélyeztette idén a végül 363 millió dollárig jutó Deadpool. A Passiót anno egyébként 3 Oscar-díjra is jelölték, a zene, a smink, valamint a fényképezés kategóriákban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Erről az egészről amúgy egy fapados zombi komédia (zombedy) jut eszembe, ahol Jézus, egyik tanítványával (azt hiszem Péterrel) vándorolt, majd egyik faluba érve megpróbálta feltámasztani a halott embereket. A végére egy zombihorda üldözte a párost. Miközben futnak az üldözőik elől, a következő párbeszéd zajlik le...
    Péter: - Kelj fel és járj?! Kelj fel és JÁÁÁÁRJ?! Elment az eszed?!
    Jézus: - Most mit izélsz, most csináltam életemben először!
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.02.01. 22:31:36
  • BrockSamson #4
    A Family Guy megmondta elore.
  • Cyberdog #3
    :)))
    Hát most erre mit mondjak. Csak röhögök. :)
  • NEXUS6 #2
    Valószínűleg a Bibliát eleve hálivúdi forgatókönyvírók csinálták. Képzelem hogy zajlott a beszélgetés a producerrel:
    - Főnök kiba nagy gáz van, a főszereplőt anno kiírtuk a sztoriból. Nem gondoltuk, hogy ekkora siker lesz, a rajongók követelik a folytatást!
    - Hát csináljatok valamit, támasszátok fel, vagy mittudom én!
    - Ez az! Főnök, ezt kérlelhetetlen puritán őszinteséggel meg kell mondanom, te zseni vagy!
    XD
  • Cyberdog #1
    S mi lesz a folytatásban? Tán a jelenések könyve? Szerintem az egy remek horror történet. :)