Szekeres Viktor

A Tűzgyűrű: Lázadás is kapott egy szinkronizált trailert

Egymás után esnek be a magyar nyelvű előzetesek.

Megkapta új trailerje szinkronos változatát is az itthonra április 5-én érkező Tűzgyűrű: Felkelés (Pacific Rim: Uprising). Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most is igaz, de a visszatérő szereplők minden bizonnyal meg fogják kapni korábbi hangjukat.


A UIP Duna-Film hivatalos szinopszisa a film kapcsán a következő - ebből megtudhatóak a fő információk: "John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #9
    Nem tudtam, hogy minden szinesz minen munkajat ismerni kell, bocsanat....Amugy retardalt vagy? (komolyan kerdem, minden negativ felhang nelkul) Kiemeltem, hogy ugyan nem ismerem mashol mit csinalt, de az SW-ben kb 2 dolgot (a 7-ben)....Nem irtam, hogy rossz, sem azt, hogy jo, mivel nem ismerem...ugye erted a szo jelenteset?
  • harmi2009 #8
    Az király egy film. Szerencsére nem hollywoodi produkció.
  • wraithLord #6
    Oké, neked van igazad, a 20 év alattit nem szó szerint kell érteni... :D
  • kalapos01 #5
    Komolyan nem értem annak az életének a lényegét, aki megnézi az SW-t, de nem nézi meg az Attack the Block-ot... Oké, szerintem nem is láttam másban, csak sorozatban, az meg nem számít, szóval gőzöm sincs, hogy milyen színész, de az AtB-t kár kihagyni.
  • kalapos01 #4
    "egalábbis láthatóan a 20 év alatti nézők a cél főleg."

    Ilyen maflaságot szerintem még az sem képes gondolni, aki nem ismeri Hollywoodot, vagy a filmek nézőinek kormegoszlását. Még, ha nulla évestől járnának moziba az emberek, akkor is józan paraszti ész, hogy a 20+ a nagyobb piac, de eleve sok film a korhatár miatt 13+-os. És még egy Transformers 5 esetében is csak 29% a 18 éven aluliak aránya, pedig az aztán kimagasló.
  • cateran #3
    Hat nem ismerem a tobbi munkajat, de SW-ben 2 dolgot csinalt: liheges es izzadas....
  • wraithLord #2
    Mostanában a legtöbb mainstream, nagyköltségvetésű hollywoodi film tinifilm. Legalábbis láthatóan a 20 év alatti nézők a cél főleg.

    Szerintem Boyega nem tehetségtelen, csak többet dolgozott színházban, mint mozifilmben. Mondjuk a SW-ban nem jött be túlzottan, de inkább a karaktere miatt.
  • UUUU #1
    Ez valami tinifilm lesz a tehetsegtelen szinesz, John Boyegaval? Na ne.