Szekeres Viktor

Scifi-erőszak várható Az útvesztő 3-ban

A 13 évesek is megnézhetik Az útvesztő utolsó részét.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Az útvesztő-epizód volt, a Halálkúra, mely megkapta a tipikus YA-besorolást, a PG-13-as plecsnit. Ez azt jelenti, hogy a 13 éven aluliak is megnézhetik a srácok legújabb kalandjait - persze nagykorú felügyelete mellett.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését. Ezúttal a bizottság az intenzív, scifi-erőszakot tartalmazó jeleneteket (ez a nem evilági, földönkívüli létformákkal kapcsolatos "darálásra" vonatkozik, tehát nem emberek "bántására") és az akciókat emelte ki, némiképp a film nyelvezetét is kifogásolta (enyhe káromkodások lehetnek benne szórványosan), és végül "tematikus elemeket" említenek, amiket egyéb információ nélkül nem nagyon lehet beazonosítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zé2 #4
    az első zombi megjelenéséig érdekes volt a film...aztán a szokásos agyatlan zombis baromság...
  • kalapos01 #3
    Miért téged kell kövezni? Miért nem őt? Meg miért kéne bárkit is? Szégyellnivaló, ha az embernek tetszik egy film? Az első teljesen jó volt, jó az alapötlet is meg minden, a folytatás még tényleg gáz, mármint a történet. Megnyitotta a világot az író, és ennyire futotta tőle. Felejtős.
  • Macropus Rufus #2
    lehet kövezni, nekem tetszett az első rész. A második meg nem. Valahogy nem értem a kapcsolatot a film első két része és a sztori közt. Az első rész - sztem - simán jó lett volna úgy is, ha a végét lezárják. Volt egy kísérlet ami félre ment és ennyi. De ez a "veszett" vagy mi a tök ami szívatja őket, ez valami nagyon gáz.
  • Cyberdog #1
    Maga az egész filmszéria, egy merő sci-fi erőszak az emberiség ellen. Egyszer már, egy jó YA könyvet is megfilmesíthetnének már, ha már úgy is divat az Alkonyattól fogva. Alkonyattól útvesztőig. Valami normálisat pleeeeeeeeeeeeeease! Lenne ötletem...