Szekeres Viktor

Megvan a Taxi 5 magyar premierjének dátuma

Májusban láthatjuk a Taxi új részét.

Itthon május 10-án mutatja be a mozikban a Big Bang Media a Taxi 5-öt. Mint arról már beszámoltunk, még tavalyelőtt jelentette be, a Luc Besson-féle EuropaCorp bejelentette, hogy elkészíti az ötödik epizódot a népszerű Taxi-franchise-ból. A Marseille-ben játszódó sorozat legújabb részének rendezője Franck Gastambide, a forgatókönyvet pedig ugyancsak ő írta Ahmed Hamidi és Malik Bentalha közreműködésével.

A Taxi 5 főszereplője ugyancsak Gastambide lesz, akit a Pattayában már láthattunk, mégpedig Sabrina Ouazani társaságában. A történet szerint egy rendőrt Marseille-be helyeznek át, hogy lefüleljen pár olasz rablót, akik Ferrarikkal száguldoznak. Hősünk pedig összekerül Daniel unokahúgával, aki a legendás fehér taxit vezeti.

A népszerű sorozat első része még 1998-ban került bemutatásra a mozikban Samy Naceri, Frédéric Diefenthal és Marion Cotillard főszereplésével, Gérard Pires rendezése mellett. Ez három további epizódot ért meg, melyek közül az utolsó már rémesen sikerült. És, ha már rémesről ejtünk szót, akkor nem mehetünk el amellett sem, hogy 2004-ben Jimmy Falllon főszereplésével elkészült az amerikai feldolgozás is, amit pár éve egy tévésorozat követett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #12
    Jó film lesz..............
  • mrzed001 #11
    "szerintem jól tettem, hogy két rész után elengedtem a sorozatot"
    Kiválóan tetted. Meg gondolom a Star Trek-et is dobtad a 2. rész után, meg a Star Wars-t is, ugye?
    Ja nem.

    " Ha a régi szereplők vannak benne, akkor van, aki benevez olyasmire is, ami mondjuk szar. Vagy közepes. "
    Momentán ha a régi szereplők annyira jól adják a szerepet, és a sorozatot kiemelő humor ugyanúgy megvan, miért ne ?
    Á tudom, te Hofitól is csak az első 2 előadást voltál hajlandó megnézni, mert onnantól már csak a régi szereplők vannak benne, és csak az eddigi (gigahiperszuper) teljesítményét tudja hozni ami innentől fogva közepesnek értendő.
    Na kérlek szépen pontosan hogy EZ a fogyasztói társadalom. Aki mindig újat és (látszatra) még újabbat akar, pedig az eddigi is bőven kielégítette az igényeit.
  • cateran #10
    "Ja, hogy nem René vagy Christiannak hívják őket? Attól még nem franciák?"

    Nem..az allampolgarsaguk lehet francia...de amugy:

  • Paddy #9
    1. Hozzád ki szólt te liberális majom?
    2. Hozzád ki szólt te liberális majom?
  • kalapos01 #8
    Mondja ezt a nyilas Paddy Magyarországról? Francia születésű francia állampolgárok, pont, mint Samy Naceri, az első rész főszereplője. Ja, hogy nem René vagy Christiannak hívják őket? Attól még nem franciák? kit érdekel, hogy milyen produkció? Aminek a nemzetiségét egyébként is a produkciós iroda címe dönti el?
  • Paddy #7
    "Ahmed Hamidi és Malik Bentalha " Igazi francia produkció.:D
  • zetortraktor #6
    Ez a baj szerintem a mai fogyasztói társadalommal. Nem érdekli a népet a tartalom, csak a címke. Ha a régi szereplők vannak benne, akkor van, aki benevez olyasmire is, ami mondjuk szar. Vagy közepes. Az olvasott kommentek és alapján szerintem jól tettem, hogy két rész után elengedtem a sorozatot. Az a két rész jó volt. De ki az, aki közepesre vagy ahogy írod, "nem olyan rosszra" pazarolja az idejét, ha lehet kurva jóra is? Csak azért, mert Taxi, inkább nézed valami jó cucc helyett? Nyilván, ha nincs más választás és semmi tartalmasra nem tudja az ember fordítani az idejét, akkor jöhet egy Taxi-rész, de már nem 2000-et írunk és Luc Bessontól tudhatjuk, hogy mit várhatunk.
  • mrzed001 #5
    Lehet, hogy az utolsó már "rémesen sikerült" (nem volt az olyan rossz), de akkor is szívesebben néznék meg még egy olyat azokkal a szereplőkkel, mint egy remake-et.
    Tartok tőle, hogy B(-C-D) múvi lesz.
  • ozimak #3
    :D
  • Jawarider #2
    4.1