Előzetest kapott az új Stargate-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amen...
Egy SGA folytatást szívesen bevállalnék. De arra is nagyon kíváncsi lettem volna, amit magyarok kezdtek el csinálni, egy animációs filmet, de végül nem lett belőle semmi... ez pedig a Stargate Redemption-t. Az utolsó hír 2009-ben volt a készítőktől. A honlapjuk még él, de 2009 óta nem lett frissítve. Az akkor elkezdett munkálatokból született néhány koncepció anyag, amelyek még elvétve fellelhetőek a neten, de azóta semmi.
A honlap mint mondottam, még él. Aki esetleg kíváncsi lenne egy kibővített SG-univerzumra (s itt nem a sorozatra gondolok), amely a jövőben játszódik már, az nyugodtan olvasgassa az adatbázist el. Nem lett volna rossz, ha elkészül.
Stargate Redemption
Egy SGA folytatást szívesen bevállalnék. De arra is nagyon kíváncsi lettem volna, amit magyarok kezdtek el csinálni, egy animációs filmet, de végül nem lett belőle semmi... ez pedig a Stargate Redemption-t. Az utolsó hír 2009-ben volt a készítőktől. A honlapjuk még él, de 2009 óta nem lett frissítve. Az akkor elkezdett munkálatokból született néhány koncepció anyag, amelyek még elvétve fellelhetőek a neten, de azóta semmi.
A honlap mint mondottam, még él. Aki esetleg kíváncsi lenne egy kibővített SG-univerzumra (s itt nem a sorozatra gondolok), amely a jövőben játszódik már, az nyugodtan olvasgassa az adatbázist el. Nem lett volna rossz, ha elkészül.
Stargate Redemption
Most egyébként engem a The Last Jedivel kapcsolatban nagyon hasonló érzés kapott el, mint anno az Univerzummal kapcsolatban.
Mind a kettőnél próbáltak változtatásokat belevinni a történetekbe, a dramaturgiába... de a vége egy fos lett. 😞
A Stargate-nél ez a franchise végét jelentette. (legalább is jó időre) Én nagyon reménykedem, hogy jó lesz ez az Origins (még ha nem is az igazi SG), jó lesz a fogadtatása és feltámad poraiból a széria. Az SG1 nem kellene folytatni, de az SGA-t simán lehetne.
Az Indiana Jones féle kalandozós történet mesélés amúgy sem áll messze a franchisetól, hiszen az SG1-ben vagy az SGA-ban is hányszor nyargalásztak valamilyen "ereklye" után.
Mind a kettőnél próbáltak változtatásokat belevinni a történetekbe, a dramaturgiába... de a vége egy fos lett. 😞
A Stargate-nél ez a franchise végét jelentette. (legalább is jó időre) Én nagyon reménykedem, hogy jó lesz ez az Origins (még ha nem is az igazi SG), jó lesz a fogadtatása és feltámad poraiból a széria. Az SG1 nem kellene folytatni, de az SGA-t simán lehetne.
Az Indiana Jones féle kalandozós történet mesélés amúgy sem áll messze a franchisetól, hiszen az SG1-ben vagy az SGA-ban is hányszor nyargalásztak valamilyen "ereklye" után.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az Univerzum nem volt más mint családi és tinidrámázás egyfolytában.
Hát ha logikusan követik a történetet, akkor bizony nem fogják megnyitni. De ettől még lehet egy jó kis sorozat.
Persze még egyszer: ez nem jelenti azt, hogy a másik oldalról nem fogják aktiválni 😉
Hiszen azt tudjuk, hogy sokáig nem tudták, hogy micsoda a Csillagkapu. Lehet, hogy az lesz megmutatva, hogy miként jöttek rá. 😉
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.12.24. 08:42:28
Persze még egyszer: ez nem jelenti azt, hogy a másik oldalról nem fogják aktiválni 😉
Hiszen azt tudjuk, hogy sokáig nem tudták, hogy micsoda a Csillagkapu. Lehet, hogy az lesz megmutatva, hogy miként jöttek rá. 😉
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.12.24. 08:42:28
De ha nem hasznaljak a kaput, akkor ez bizony az Ifju Indiana Jones lesz...Csak helyettesitsd be a Csillagkaput valami mas relikviaval es kesz is...
Elso blikkre ez 1 Csillagkapus tinifilm lesz....vannak...ketsegeim....
Elso blikkre ez 1 Csillagkapus tinifilm lesz....vannak...ketsegeim....
Hát a Torment of Tantalusban elhangzottak alapján Ernest egész életét azon a helyen élte le.
Ernest Littlefield kalandjairól lehetne egy sorozatot csinálni, hogy mi történt vele, miután átment a csillagkapun. Feltételezve, hogy nem egész életében azt csinálta, amit akkor csinált, amikor az SG-1 végül megtalálta.
Hogy ebből mi lesz, azt nem tudom, de remélem, nem találják ki, hogy már Daniel Jackson előtt is ide-oda furikáztak a kukacalagútban mindenféle random emberek, csak senki nem tudott róla.
Hogy ebből mi lesz, azt nem tudom, de remélem, nem találják ki, hogy már Daniel Jackson előtt is ide-oda furikáztak a kukacalagútban mindenféle random emberek, csak senki nem tudott róla.
Miért rombolnák szét? Catherine Langford életéről, a kapu megtalálásáról és körülményeiről nem tudunk szinte semmit. Annyit tudunk, hogy Ernest volt az első, aki átment rajta. De igazából azt sem tudjuk, hogy előtte valaki máshonnan nem nyitotta-e meg már?! Ráadásul a trailerben egyszer sem nyílt meg a kapu...
Nekem ez az Indiana Jones-os feeling bejön.
Igen, tök jó lenne ha folytatnák a régi sorozatot, akár az Atlantist akár az SG1, de ha nem tudnak értelmes sztorikkal előrukkolni, akkor inkább ne! Már az Univerzum is megcsúfolása volt a Stargate-nek, pedig mennyi potenciált lehetett volna benne. Így nem kell folytatni.
Nekem ez az Indiana Jones-os feeling bejön.
Igen, tök jó lenne ha folytatnák a régi sorozatot, akár az Atlantist akár az SG1, de ha nem tudnak értelmes sztorikkal előrukkolni, akkor inkább ne! Már az Univerzum is megcsúfolása volt a Stargate-nek, pedig mennyi potenciált lehetett volna benne. Így nem kell folytatni.
Ez egy vicc...mint minden manapsag arra fele....
Inkabb a regieket folytatnak valahogy a tortenetet....
Inkabb a regieket folytatnak valahogy a tortenetet....
Bár Daniel fejtette meg, előtte Catherine (öreg hölgy) vőlegénye már sikeresen átment egyszer a kapun, mint első és egyedüli ember a maga idejében. Itt valójában Catherine története az, amit felrúgnak, és ezzel indítják el a Daniel-ág szétbarmolását.
Ráadásul teljesen életképtelen az ötlet.
Egy stargate sorozat miről szól?
Hát arról, hogy ki-be szaladgálnak a csillagkapun és mindenféle izgalmas dologba keverednek a főhősök.
Na most itt ez a sorozat, amivel alapvető probléma, hogy:
-ha nem nyitják ki a csillagkaput, akkor miről fog szólni a sorozat????Nácik elől szaladgálnak, ugyan már...
-ha kinyitják a csillagkaput, akkor meg az egész eddigi alapfelállást dobják ki a kukába, mivel ugye Daniel a 90-es években fejtette meg a "kódot", épp az ebben a sorozatban fiatalon látható hölgy(nem jut eszembe a neve) felkérésére.
Ha kinyitják a kaput, az egész eddigi "kánont" lerombolják.
Szóval szerintem 10 részt sem biztos, hogy megél a dolog.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.23. 07:09:55
Egy stargate sorozat miről szól?
Hát arról, hogy ki-be szaladgálnak a csillagkapun és mindenféle izgalmas dologba keverednek a főhősök.
Na most itt ez a sorozat, amivel alapvető probléma, hogy:
-ha nem nyitják ki a csillagkaput, akkor miről fog szólni a sorozat????Nácik elől szaladgálnak, ugyan már...
-ha kinyitják a csillagkaput, akkor meg az egész eddigi alapfelállást dobják ki a kukába, mivel ugye Daniel a 90-es években fejtette meg a "kódot", épp az ebben a sorozatban fiatalon látható hölgy(nem jut eszembe a neve) felkérésére.
Ha kinyitják a kaput, az egész eddigi "kánont" lerombolják.
Szóval szerintem 10 részt sem biztos, hogy megél a dolog.
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.12.23. 07:09:55
Elsore azt hittem, hogy az Ifju Indiana Jones remakeje.....
Annak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/