Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Nyúl Péter

A jövő év egyik várt gyerekfilmje továbbra is jól néz ki.

Új, ezúttal Angliára hangszerelt előzetes kapott Peter Rabbit, vagyis a Nyúl Péter. Az animációkat és az élőszereplős részeket vegyítő filmben olyan színészeket hallhatunk, mint James Corden, Daisy Ridley, Margot Robbie és Elizabeth Debicki (már persze, ha nem a szinkronizált változatot választjuk), látni pedig Domhnall Gleesont és Rose Byrne-t, valamint Sam Neillt láthatjuk.


A Beatrix Potter könyveiből Will Gluck által rendezett alkotás amerikai premierje február kilencedikére van kitűzve, míg a hazait az InterCom tavaszra ígéri. A film szinopszisa a következő: "Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.
A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.
Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!