Szekeres Viktor

Már nem a Big Bang Theory a legnézettebb sorozat

Az Agymenőket egy orvosos sorozat szorította le a csúcsról.

Amióta a The Walking Dead jóformán nézőinek felét elvesztette és a többség már csak unalmában nézi a sorozatot, Amerikában a legnézettebb sorozattá az ugyancsak évek óta vergődő The Big Bang Theory vált. Azonban úgy tűnik, hogy ennek az egyeduralkodásnak is véget fognak vetni, ugyanis az elmúlt két hétben az ABC csatorna újoncsorozata, a The Good Doctor jobb nézettségi adatokat produkált, ha nem csak az élő nézettségeket vesszük figyelembe, hanem az egész hetes adatokat.


A House készítőjének, David Shore-nak az új sorozata egy autista orvosról szól, és úgy tűnik, hogy a Freddie Highmore főszereplésével készített széria megérintette a közönséget, ugyanis a legutóbbi részét majdnem 20 millióan látták az adás idején, illetve a késleltetett megtekintések során, s a széria ezzel több, mint egy millió nézőt rávert a CBS rajongói kedvenc szituációs komédiájára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #1
    Ismerem az eredeti szériát, amit nagyon kedvelek, s talán pont ezért nem nézem az amerikai változatot. Pedig az eredeti írója Jae-bum Park, az amerikain is dolgozott négy epizód erejéig, csak ott Jaebeom Park-ként van feltüntetve...