Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Constantine-tévésorozat

Már előzetes is van a Constantine-tévésorozathoz.

Egyik nap bejelentették, hogy lesz Constantine-tévésorozat, a másik napon pedig már előzetest is kiadtak hozzá - a New York Comic Con úgy tűnik, hogy mindenképp megpróbált a rajongók kedvébe járni, főleg a visszajáró látogatókéba. A széria jelen állás szerint 2018-ban fog debütálni a CW Seeden.


Mint ismeretes, 2015 tavaszán jelentette be az amerikai NBC tévécsatorna, hogy nem számol a jövőben az élőszereplős Constantine-tévésorozatával, melyet 13 epizódot követően szüntetett meg. A szériát gyártó Warner stúdió azonban nem adta fel és megpróbálta megmenteni, azonban a kínált feltételek mellett nem akadt olyan tévécsatorna, mely tovább vitte volna a démonvadász szériát.

Sokáig a CW csatornát emlegették, mint lehetséges megmentőt, azonban a több DC-sorozattal is rendelkező adóval nem tudtak végül megegyezni. Ettől még Constantine tovább élt, hiszen egy vendégszereplés erejére felbukkant az Arrow-ban, év elején pedig a CW bejelentette, hogy animációs formában fogják visszahozni. Tehát az új Constantine digitális széria lesz, miképp a Vixen is, a főhős hangja Matt Ryan marad és az első szezon 5-6 tíz perces részből fog állni

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!