Szekeres Viktor

Brutális lett a Punisher-tévésorozat hosszú előzetese

Az új Megtorló nem viccel.

Vicces, hogy a Netflix mennyire hétpecsétes titkokként kezeli a The Punisher-tévésorozat premierjének dátumát - lehet, hogy mindenféle bejelentés nélkül akarják bemutatni? Persze nagyjából ki lehet totózni, hogy mikortól láthatjuk, főleg, hogy korábban Dearbhla Walsh, aki az egyik The Punisher-rész rendezője és vágója volt, egy, a Fargo kapcsán adott interjújában elszólta magát, hogy novemberben érkezhetnek Frank Castle új kalandjai.


A The Punisher hivatalosan a Daredevil spinoffja, hiszen Frank Castle ismert karaktere ennek a sorozatnak a második szezonjában tűnt fel Jon Bernthal alakításában. A tovább szereplők között ott lesz Ben Barnes, aki Castle jóbarátját, Billy Russót alakíthatja, Ebon Moss-Bachrach lesz Micro, egy NSA-elemző, míg Amber Rose Revah Dinah Madani, egy nemzetbiztonságis ügynök. A The Punisher-sorozat készítője Steve Lightfoot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Jónak tűnik.
  • Cyberdog #2
    Szerintem igen. A Netflixet nem köti a korhatár bizottság, sem pedig műsorszolgáltatási hatóság , mivel eleve streamre megy.
  • Relixo #1
    Remélem kegyetlen és brutálisan véres lesz komoly formára véve.... nem úgy mint a nevetséges IronFist amit kis dedós gyerekeknek csináltak! A defenders kész szenvedés volt azzal a figurával.
    Olyan irányvonalat kellene követni mint a Daredevil minimum!!!